Claudiu Keșeru, afectat de criticile lui Gigi Becali: „Cât sunt aici, sunt expus!” Ce spune despre plecarea de la FCSB

Robert Zanfir / 19.12.2021, 23:16
Claudiu Keșeru, afectat de criticile lui Gigi Becali: „Cât sunt aici, sunt expus!” Ce spune despre plecarea de la FCSB

Claudiu Keșeru nu și-a ascuns dezamăgirea după remiza cu Sepsi, 0-0. Atacantul s-a arătat afectat de declarațiile din ultima vreme ale lui Gigi Becali. „Sunt foarte obosit”, recunoaște jucătorul.

FCSB a remizat, 0-0, pe terenul lui Sepsi, în reeditarea meciului de la finalul anului trecut, atunci când partida s-a terminat cu scandal. Toni Petrea a recunoscut că a fost cel mai slab meci din mandatul său actual. Florin Tănase a preferat să dea vina pe arbitri.

Claudiu Keșeru, afectat de criticile lui Gigi Becali: „Cât sunt aici, sunt expus!”

Ștefan Târnovanu a fost omul meciului de la Sfântu Gheorghe. Portarul FCSB a fost lăudat de toată lumea. Claudiu Keșeru recunoaște că gazdele au fost mai bune.

„A fost un rezultat echitabil. Antrenorul nostru cunoaşte echipa mult mai bine ca mine şi poate să spună acest lucru. I-am simţit în teren pe cei de la Sepsi, au fost mult mai prezenţi în acest meci. E un rezultat de egalitate bun”, a declarat Claudiu Keșeru.

Ce spune despre plecarea de la FCSB

Claudiu Keșeru a spus că nu a luat o decizie despre plecarea de la FCSB. „Fiecare are dreptul să spună absolut ce vrea. Atâta timp cât suntem aici, te-ai expus. Ştiam şi mi-am asumat.

Pe data de 5 sunt la reunire. Nu se ştie dacă voi pleca sau nu. Vreau doar să ajung acasă, sunt foarte obosit”, a spus Claudiu Keşeru, la finalul partidei

Vreau să vă mai zic ceva de Keșeru, că nu vreau să vă las să mă întrebați voi de el. Nu prea sunt mulțumit. Când a venit am zis că am dat lovitura. Nu înțelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl țină.

După cum a jucat în primele meciuri am zis ca e super atacant de echipe mari de tot.

Dar acum am înteles de ce nu prea mai este luat nici pe la națională și nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl țină.

Însă, vreau mai mult de la Keșeru. Eu sper că el înțelege. Nu joacă la mine pe doi euro. Vreau mult mai mult. Așa nu prea o să mai meargă.
Gigi Becali

Sepsi – FCSB 0-0. ECHIPELE DE START:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas – Bărbuț, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ștefănescu – Damașcan, Achahbar
Rezerve: Began – Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Dumiter, V. Gheorghe
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Budescu, A. Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keșeru, Musi, S. Șerban
Antrenor: Anton Petrea