Coman ajunge la jumătate de milion de euro pe an! ”I-am mărit salariul și i-am dat și 250.000 pentru apartament”

Sorin Chiriac 08.01.2021, 10:09
Coman ajunge la jumătate de milion de euro pe an! ”I-am mărit salariul și i-am dat și 250.000 pentru apartament”

Florinel Coman ajunge la jumătate de milion de euro pe an, la FCSB! După anunțul lui Becali: ”I-am mărit salariul și i-am dat și 250.000 pentru apartament”. Patronul roș-albaștrilor nu se uită la bani, când vine vorba de liniștea ”perlelor” sale. Mai ales când visează să le vândă cu zeci de milioane de euro.

Becali: ”I-am mărit salariul și i-am dat și 250.000 pentru apartament”

Milionarul din Pipera nu se joacă! El visează să obțină până la 50 de milioane de euro de pe transferurile celor trei jucători. Pentru a se asigura ca niciunul nu e afectat de zvonurile care îi anunță plecați, Becali le-a mărit salariile. Gigi a dezvăluit că Florinel Coman a ajuns să câștige 20.000 de euro pe lună! Adică, Coman va ajunge la jumătate de milion de euro pe an. Dar nu s-a oprit aici! Patronul FCSB i-a dat și o primă în valoare de 250.000 de euro, contravaloarea unui apartament pe care Coman urma să și-l cumpere în București. El l-a sfătuit pe Coman să nu se grăbească să plece, pentru că ar putea avea în viitor un salariu chiar și de două milioane de euro pe an.

Gigi Becali
Gigi Becali vrea să dea lovitura cu ”perlele” din curtea sa

Lui Coman i-am făcut 20 000 salariul, i-am dat si 250 000 pentru apartament. Trebuie să stea cu mintea la fotbal. „Pregătește-te pentru când vei pleca”, i-am zis. E mai bine sa pleci la două milioane milioane decât la 600 – 700 000, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Aceeași strategie își dorește să o aplice și pentru ceilalți jucători cu mare potențial din lotul FSCB, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Becali susține că nu se grăbește să îi vândă până la finalul sezonului, când ar putea deveni campioni. Mai mult, o calificare în Champions League le-ar mări și mai mult prețurile de vânzare. Iar asta ar putea fi și în avantajul fotbaliștilor, care ar câștiga salarii de 3-4 ori mai mari decât cele pe care le-ar putea obține acum.

”Fac ce vreau cu marfa mea!”

Și Moruțan mai bine stă, să plece în Europa și să iau eu 30 de milioane și el 3 milioane salariu. L-am furat pe Moruțan? Nu! Fac ce vreau cu marfa mea! Sa va spun un lucru. Când e vorba de bani, aveți gândirea voastră. Eu vreau bani mulți, dar eu nu stau în ploaie. Moruțan are 21 de ani, îl țin. Cu el am mai multe sau mai puține șanse la titlu? Mai multe! Dacă-l țin și câstig campionatul, mă duc în Liga Campionilor, costă mai mult sau mai puțin? Eu încerc să joc in Champions League, de aia am intrat în fotbal. Dacă intram numai ca să joc în România, mă lăsam și nu-mi mai trebuia România. Vreau să-l iau pe Haruț. L-am luat pe Șut. Vreau jucători tineri, de viitor!

Urmăriți Playsport.ro și pe