Ediție eveniment PlaySport LIVE! Comentăm starea sportului românesc, situația de la Dinamo și Mondialul de handbal, cu fostul ministru Dan Matei Agathon!

Ștefănescu Dragoș / 03.12.2021, 16:06

Dinamo se zbate în subsolul Ligii 1 și pare să nu aibă soluții pentru ieșirea din criză. În același timp, FRF este în căutarea noului selecționer pentru naționala României. Toate acestea dar și multe altele vor fi dezbătute în emisiunea PlaySport LIVE de astăzi, de la ora 18:00. Fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon, va face o analiză la zi a sportului românesc.

Dinamo, pe marginea prăpastiei

Dinamo este într-o situație extrem de delicată. Fără victorie din luna august, echipa din ”Ștefan cel Mare” se zbate în subsolul Ligii 1. De la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică, echipa alb-roșie nu a reușit revirimentul așteptat de fani. După ce în ultima etapă au remizat alb cu FC U Craiova 1948 în ”Ștefan cel Mare”, ”câinii” stau pe un butoi cu pulbere. Pe fondul eșecurilor pe linie, situația la echipa dinamovistă este din ce în ce mai tensionată.

În ciuda faptului că venit la Dinamo ca un adevărat salvator, fiind foarte apreciat de fanii echipei, Mircea Rednic a pierdut din creditul pe care l-a avut. În urma rezultatelor extrem de slabe, suporterii din DDB au început să-l conteste pe Rednic acuzându-l că ”este plătit la nivelul de titlu”. Mircea Rednic a fost dernjat de afirmațiile fanilor și le-a dat replica imediat.

Noi n-am avut bani de motorină să facem două deplasări. Autocarul n-avea asigurare, eu am plătit și pentru asigurare, și pentru motorină. Eu plătesc și deplasarea viitoare, pentru că n-avem bani. DDB-ul a scăzut de cât am venit eu, ca implicare financiară și ca acțiuni. Chiar acum, când avem cea mai mare nevoie”, a declarat Mircea Rednic.

Dinamo o întâlnește în această seară pe Academica Clinceni în etapa cu numărul 18 a Ligii 1. Partida de la Giurgiu este un adevărat derby al suferinței, cele două echipe aflându-se pe ultimele două locuri ale clasamentului. Pentru echipa alb-roșie este momentul perfect pentru a întrerupe seria neagră de 14 meciuri fără victorie.

FRF, sprint disperat pentru găsirea noului selecționer

Naționala României nu are selecționer de ceva timp, după ce Mirel Rădoi a decis să nu continue la cârma echipei. În această situație, conducătorii FRF au demarat negocieri cu mai mulți antrenori. După ce au fost refuzați de Mirel Rădoi, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, federalii și-au îndreptat atenția către Dan Petrescu. Primele discuții au avut loc deja. Antrenorul CFR-ului a promis că va da un răspuns final după ultimul meci din acest an, al echipei sale. Mai exact, Petrescu va anunța dacă va prelua naționala după weekend-ul 18/19 decembrie, când CFR va juca cu FC Argeș.

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”, a declarat Dan Petrescu pentru Gsp.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

În această seară, de la orele 18:00,  Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor analiza situația dezastruoasă de la Dinamo, misterul din jurul noului selecționer al României, dar și multe altele. Cei doi jurnaliști vor fi acompaniați de fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.