O fostă glorie a lui Dinamo mătură pe jos cu jucătorii: ”Nu au ce căuta la echipa asta. Nu au valoare!”

Catinca Giosanu 25.01.2021, 20:30
O fostă glorie a lui Dinamo mătură pe jos cu jucătorii: ”Nu au ce căuta la echipa asta. Nu au valoare!”

Unul dintre jucătorii de legendă al celor de la Dinamo a făcut declarații dure la adresa sportivilor care evoluează la echipa din Ștefan cel Mare. Ce mesaj le-a transmis fostul fotbalist al lui Dinamo jucătorilor?

O fostă glorie a lui Dinamo mătură pe jos cu jucătorii

Costel Orac a fost necruțător cu unii dintre fotbaliștii din lotul lui Jerry Gane. Antrenorul român de fotbal a spus că este extrem de dezamăgit de jocul prestat de roș-albi la Botoșani.

Orac este de părere că trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare este foarte aproape de retrogradare. Acest lucru îl îngrijorează mai tare pe antrenorul principal al echipei Dinamo București decât falimentul. Reamintim faptul că în ultima perioadă foarte mulți jucători au părăsit gruparea. Toți au plecat de la echipă din același motiv. Este vorba despre datoriile salariale.

La ultimul meci, Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani. Partida a avut loc duminică seară și s-a terminat cu un scor de 0-4. Golurile au fost marcate de Keyta (minutul 1 și 37, din penalti), Ongenda (minutul 23) şi Haruţ (minutul 64).

Costel Orac mătură pe jos cu jucătorii de la Dinamo după înfrângerea de duminică
Costel Orac mătură pe jos cu jucătorii de la Dinamo după înfrângerea de duminică

„N-au ce căuta la Dinamo. N-au valoare”

Costel Orac susține că anumiți fotbaliști care reprezintă echipa Dinamo București nu își au locul în Ștefan cel Mare. Oficialul se teme că gruparea ar putea retrograda după înfrângerea de la Botoșani.

E un scor dureros, un scor care doare… Dinamo nu reușește să se regăsească. Lucrurile sunt multe preea adânci, tare mă tem că vor veni și alte rezultate negative. În condiții normale, unii jucători din actualul lot n-ar avea ce căuta. Dar este o situație criză, e adevărat.

Valoarea multor jucători de acolo n-are cum să rivalizeze cu istoria și cu tradiția lui Dinamo. Este părerea mea și pot să se supere mulți. Asta am constatat!”, a spus Costel Orac, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Fostul internațional în vârstă de 61 de ani a spus că se aștepta ca partida dintre Dinamo și FC Botoșani să fie cu totul și cu tot altfel. Din păcate, antrenorul nu a avut ce să extragă bun din acest meci.

E foarte greu să ieși din situația asta, deși aveam speranțe după victoria de la Hermannstadt. N-am nimic de extras pozitiv din meciul cu FC Botoșani. La celelalte meciuri ale celor de la Dinamo a existat un ritm, un angajament, am mai putut vedea ceva. Acum nimic!”, a subliniat Costel Orac.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe