Cristi Borcea și-a bătut soția și a recunoscut tot, fără remușcări. În scandal s-a implicat și Mihaela

Giosanu Catinca 29.11.2022, 09:35

Cristi Borcea, fostul președinte executiv și acționar de la Dinamo, nu se dă în lături de la provocări! Ex-oficialul a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, și a acceptat cu mare plăcere invitația. Prezentatoarea de la Kanal D nu l-a menajat deloc. Ea a reușit să obțină mărturii despre felul în care a agresat-o pe fosta soție.

Dezvăluiri șocante despre Cristi Borcea

Cristi Borcea a bătut-o fără milă pe fosta soție! Fostul finanţator al clubului Dinamo a recunoscut într-o ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D că a bătut-o pe Alina Vidican, fosta lui soție.

Și mai surprinzător este faptul că omul de afaceri i-a permis Mihaelei să se implice și ea în scandal. Tragicul incident s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, dar Alina nu are cum să uite cele întâmplate.

„Am lovit-o pe Alina, dar nu în penitenciar”

În momentul în care a fost întrebat dacă dacă a lovit, vreodată, pe una din femeile cu care s-a iubit, Cristi Borcea a răspuns pozitiv. Răspunsul oferit de el i-a lăsat fără cuvinte pe cei care îi urmăresc activitatea.

Da, am făcut-o. A fost cu Alina, dar nu atunci când a spus presa, în alt context. Nu s-a întâmplat în penitenciar, cum s-a scris.”, a subliniat Cristi Borcea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul lider al ”spartanilor” a lăsat să se înțeleagă că regretă gestul pe care l-a făcut față de Alina. Mai mult, el a spus că nu și-a dorit niciun moment să ajungă la divorț, dar a greșit prea mult și femeile au ales, rând pe rând, să îl scoată din viața lor.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, nu am ce să reproșez altcuiva. Dar niciodată nu am pornit cu această idee, chiar am crezut că o să fiu căsătorit pe viață. Eu chiar speram asta, nu mă gândeam că merg în cluburi să înșel, sau ceva. Nu mă gândeam că voi ajunge la divorț. Au fost și tentații, sunt mari, este normal. Ai bani, putere, 1,90. Dar eu am vrut să rămân și cu Mihaela și cu Alina, dar se pare că taote drumurile au dus la Valentina.”, a mai spus Cristi Borcea.

”Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela”

Presa din România a speculat că Alina Vidican a avut un conflict cu Mihaela Borcea, dar afaceristul a demontat informația care a făcut înconjurul lumii.

Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar. Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată (n.red Alina), nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații.”, a adăugat dinamovistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe