Critici neașteptate la adresa lui Istvan Kovacs după finala Conference League. Olandezii sunt nemulțumiți

Olteanu Ștefan / 26.05.2022, 15:25
Critici neașteptate la adresa lui Istvan Kovacs după finala Conference League. Olandezii sunt nemulțumiți

Istvan Kovacs a primit o serie de critici din partea antrenorului de la Feyenoord, după finala UEFA Conference League. Kovacs a fost la „centrul” duelului, ajutat de asistenții Vasile Florin Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene. Trofeul a fost ridicat de AS Roma, care a reușit să o învingă pe Feyenoord cu scorul de 1-0.

„Habar nu am cum a fost posibil!”. Arne Slot, antrenorul lui Feyenoord, critici neașteptate la adresa lui Istvan Kovacs după finala Conference League

Feyenoord a pierdut finala UEFA Conference League, scor 0-1 în fața lui AS Roma, iar la finalul duelului, antrenorul echipei olandeze a lansat o serie de critici la adresa lui Istvan Kovacs.

Deși nu a fost contestat pentru vreo decizie luată pe parcursul celor 90 de minute, Kovacs a fost „urecheat” de Arne Slot pentru că la final au fost acordate doar cinci minute de prelungire. Tehnicianul lui Feyenoord și-ar fi dorit mai multe, deoarece spune că jocul a fost fragmentat de multipli factori în repriza secundă:

Ştii că va fi greu împotriva unei echipe italiene atunci când primeşti un gol încă de la început, dar va fi şi mai greu împotriva unei echipe a lui Mourinho.

În plus, nu a fost nici măcar suficient timp suplimentar acordat. Au fost atât de multe înlocuiri şi intervenţii VAR, încât habar nu am cum de au fost doar cinci minute de timp adiţional”, a tunat Arne Slot, la conferința de presă.

Din vizorul antrenorului nu a scăpat nici al patrulea oficial. Elvețianul Sandro Scharer a completat delegația lui Istvan Kovacs, iar acesta a fost certat pentru că nu a cerut sancționarea celor din staff-ul Romei:

Staff-ul Romei a fost în preajma celui de-al patrulea oficial aproape tot meciul. Și-a făcut treaba. Poate că ar fi trebuit să fac mai mult şi să-mi exprim frustrările”, a mai adăugat Arne Slot.

Suma uriașă câștigată de Istvan Kovacs după ce a arbitrat finala Conference League. Românul și-a adăugat în cont o mică avere.

Nicolo Zaniolo a adus primul trofeu european pentru AS Roma

Nicolo Zaniolo, fotbalist care în urmă cu un an a iubit pasional o româncă, a marcat în minutul 32 singurul gol al partidei AS Roma – Feyenoord 1-0.

Gianluca Mancini a trimis o centrare de peste 20 de metri în careu, unde l-a găsit excelent pe Nicolo Zaniolo. Acesta a preluat superb pe piept, după care a împins mingea cu stângul pe lângă goalkeeperul care ieșise să îl întâmpine.

Referitor la jocul practicat de elevii săi, Arne Slot a declarat:

În ceea ce priveşte meciul, am avut câteva momente bune. Ne-am descurcat mai bine în a doua repriză în comparaţie cu prima, dar nu a fost deloc uşor.

Roma a marcat la singura ei ocazie de gol, ceea ce reprezintă un punct forte. Am făcut tot ce am putut, dar nu a fost suficient. Este o mare dezamăgire, ne-ar fi plăcut să le oferim fanilor noştri un trofeu”, a concluzionat antrenorul lui Feyenoord.

„Specialul” Jose Mourinho a pățit-o la conferința de presă! Jucătorii de la AS Roma nu s-au mai abținut.