Cum a blocat Ursea negocierile dintre Boloni și Burleanu. Dialog neașteptat între cei implicați

Dragos Stefanescu 26.01.2022, 12:18
Cum a blocat Ursea negocierile dintre Boloni și Burleanu. Dialog neașteptat între cei implicați

Ladislau Boloni a organizat în această dimineață o conferință de presă. Tehnicianul a dorit să aducă lămuriri din timpul negocierilor pe care le-a avut cu FRF. Boloni a dezvăluit că Adrian Ursea a fost unul dintre factorii importanți în blocarea discuțiilor cu FRF.

Adrian Ursea, factor decisiv în blocarea negocierilor dintre Boloni și FRF

După mai bine de două săptămâni de negocieri, Ladislau Boloni și FRF nu au ajuns la un numitor comun. Astfel, federalii l-au ales pe Edi Iordănescu, pe care l-au prezentat ieri în mod oficial într-o conferință de presă.

Pentru a face lumină în toată aceată tevatură creată în jurul său în ultimele săptămâni, Ladislau Boloni a organizat în această dimineață o conferință de presă. Tehnicianul a dezvăluit că unul dintre punctele cheie ale negocierilor cu FRF a fost alegerea secunzilor de la echipa națională. Boloni și l-ar fi dorit alături de el pe Adrian Ursea, însă federalii nu au agreat alegerea sa. Tehnicianul a recunoscut că a luat în calcul varianta Adrian Mutu ca antrenor secund, dar avea cu totul alt plan pentru „Briliant”

În ceea ce privește staff-ul, eu aș fi dorit ca secundul să fie Adrian Ursea. El fiind secund la Nice, când eu aveam alte probleme familiale, a fost la mine și mi-a plăcut stilul lui, felul de a vedea lucrurile. El ar fi putut să vină cu exigențele occidentale din Franța, Elveția, care sunt mai pretențioase și am fi fost pe aceeași lungime de undă.

Mi s-a explicat să fie aduși oameni care cunosc mai bine fotbalul românesc. Una dintre probleme ar fi fost că eu nu cunosc fotbalul românesc. Am înțeles și am optat pentru alte două persoane: Ciobi, pe care-l apreciez foarte mult, sau Emil Săndoi. Dintre aceștia doi sau, de ce nu, amândoi, dar cred că ar fi fost prea mult pentru Federație. M-am gândit, dar n-am dezvoltat niciodată această idee. La Adrian Mutu, să îl preparăm pentru viitor, pe modelul german, și să fie secundul meu, ca după să preia prima reprezentativă”, a declarat Ladislau Boloni.

Boloni intenționa să-și încheie cariera la echipa națională a României

Boloni a dezvăluit încă de la început care era planul său la echipa națională. Tehnicianul își dorea foarte mult să-și încheie cariera la cârma naționalei României, în al cărei tricou a evoluat ca jucător.

Să fii antrenorul naționalei este o onoare și o responsabilitate, în același timp. Felicit noul selecționer și îi urez succes. Am fost căutat de către FRF pentru postul de selecționer. Am analizat propunerea, am acceptat să discut. Am purtat tricoul echipei naționale de mai multe ori și ar fi fost frumos să termin tot așa, la echipa națională”, a spus Boloni.

Urmăriți Playsport.ro și pe