Cum l-a prezentat FCSB pe Toni Petrea pe site-ul clubului. „A cucerit cel mai recent trofeu al clubului”

Ștefănescu Dragoș / 16.11.2021, 16:13
Cum l-a prezentat FCSB pe Toni Petrea pe site-ul clubului. „A cucerit cel mai recent trofeu al clubului”

După plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali s-a mișcat rapid și l-a numit pe Toni Petrea pe banca FCSB-ului. Tehnicianul a fost prezentat pe site-ul clubului ca fiind antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al roș-albaștrilor.

Toni Petrea, tehnicianul care a cucerit cel mai recent trofeu al FCSB-ului

În urma ieșirilor publice ale lui Gigi Becali, Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după nici trei luni. Tehnicianul a lăsat echipa pe locul doi în Liga 1, având un procentaj foarte bun în această perioadă. FCSB a obținut 7 victorii și un meci egal cu Iordănescu Jr. la cârma echipei.

După plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali s-a mișcat rapid și l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal al FCSB-ului. Petrea a mai ocupat această funcție în sezonul 2020/2021 și a reușit să câștige Cupa României. Acesta a fost cel mai recent trofeu cucerit de echipa roș-albastră. Pe această idee a fost conceput și comunicatul oficial al clubului roș-albastru pentru prezentarea lui Toni Petrea.

Anton Petrea revine la FCSB! FCSB anunță că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ șase luni și a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB.

Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obținut 24 victorii și 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României și 2 victorii în UEFA Europa League și a încheiat sezonul trecut pe poziția secundă în clasament. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!”, se arată în comunicatul FCSB-ului.

Singura condiție a lui Toni Petrea

Gigi Becali a dezvăluit că în timpul tratativelor avute cu Toni Petrea, antrenorul i-a solicitat să nu mai ceară nicio schimbare în prima repriză. Latifundiarul din Pipera a declarat că-i va da libertate totală câteva etape noului tehnician.

Pe Toni Petrea l-am sunat dimineață și i-am spus că vorbim mai pe seară, după ce se sfătuiește cu familia. Pe listă am avut trei antrenori: Ilie Poenaru și încă un antrenor căruia nu vreau să-i dau numele.

MM mi-a zis că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipa, iar celălalt n-a răspuns la telefon. Petrea a răspuns primul la telefon, iar seara l-am sunat și i-am zis cât va avea salariu. El mi-a spus că nu vrea să mai fac eu nicio schimbare înainte de pauză și am fost de acord. Îi voi acorda libertate pentru câteva meciuri. 11 meciuri, cum s-a întâmplat și cu Edi”, a declarat Gigi Becali.