Dan Petrescu, atacat violent de Mihai Stoica: „Boloni este peste el. Voi explica de ce” Nici Marius Șumudică nu a scăpat

Robert Zanfir / 08.01.2022, 19:43
Dan Petrescu, atacat violent de Mihai Stoica: „Boloni este peste el. Voi explica de ce” Nici Marius Șumudică nu a scăpat

Mihai Stoica este convins că așteptata numire a lui Ladislau Boloni la națională va fi de bun augur. Managerul FCSB crede că fostul mare mijlocaș din Ghencea este cu mult superior antrenorului de la CFR Cluj.

Mihai Stoica și Dan Petrescu au lucrat împreună la Unirea Urziceni, unde au câștigat surprinzător titlul în Liga 1. Actualul manager al FCSB este un admirator al antrenorului de la CFR Cluj. Nu ezită niciodată să îi laude calitățile.

Dan Petrescu, atacat violent de Mihai Stoica: „Boloni este peste el. Voi explica de ce”

Totuși, MM Stoica este convins că numirea lui Ladislau Boloni la națională ar fi mai potrivită pentru tricolori. Boloni a ajuns joi în România, vineri a negociat 4 ore cu Răzvan Burleanu, iar semnarea contractului e doar o chestiune de zile sau chiar ore.

Din informațiile Playsport, FRF i-ar fi propus un contract pe 2 ani, în timp de Boloni ar insista pe o durată de 4 ani.

Mihai Stoica spune că Boloni merită toți banii. Are o clasă peste actualul antrenor de la CFR Cluj.

„Boloni este peste Dan Petrescu. Şi voi explica de ce: pentru că e Boloni şi pentru că nu a câştigat campionate în România. Petrescu excelează la capitolul antrenamente, dar asta nu înseamnă că e un selecţioner care obţine rezultate.

La echipa naţională trebuie să te comporţi ca un gentleman, nu o zic ca trimitere la Petrescu sau Şumudică, că şi de el s-a zvonit într-o perioadă”, a declarat Mihai Stoica pentru TelekomSport.

Nici Marius Șumudică nu scapă de săgețile lui MM Stoica

Marius Șumudică a fost la un moment dat un nume între cei propuși pentru a prelua postul de selecționer. Ideea nu i-a surâs deloc lui Mihai Stoica:

„Nu poţi totuşi să vii să te iei de arbitraj etc. la naţională… Şi, repet, nu vreau să fac trimiteri spre Şumudică sau Petrescu. Eu doar zic părerea mea. Dacă aş fi președintele naţionalei, aş alege un selecţioner precum Boloni, care să nu vină să se certe, să facă mişcarea la vârsta lui, să aibă CV-ul lui.

La echipa naţională trebuie cei mai buni oameni. Nu fac trimiteri nici spre Petrescu, nici spre Şumudică, să se înţeleagă”, a mai spus Mihai Stoica.

Ce ar fi făcut Mihai Stoica pentru a scăpa de Dan Petrescu

Cu doar câteva zile înaintea revenirii lui Ladislau Boloni la București, Mihai Stoica a declarat, mai în glumă, mai în serios, că ar fi fost gata să contribuie la plata clauzei lui Dan Petrescu, numai pentru a-l vedea plecat de pe banca celor de la CFR Cluj.

Mi-aş fi dorit din toata inima ca Dan Petrescu să plece la naţională. Aş fi contribuit la clauză (n.r. râde). Este un antenor foarte bun. E geniu. E in stare să sacrifice tot pentru un rezultat. Cu Hagi a ieşit din careu de câteva ori şi a câştigat. Despre ce vorbim!
Mihai Stoica