Dan Petrescu, un car de nervi la conferința de presă: „Nu am fost de acord cu plecarea lor”

Bordei Radu 30.09.2022, 22:18
Dan Petrescu, un car de nervi la conferința de presă: „Nu am fost de acord cu plecarea lor”

Dan Petrescu nu s-a liniștit și continuă criticile la adresa conducerii clubului. Faptul că Alexandru Păun a fost lăsat să plece l-a supărat tare pe antrenorul campioanei. Acesta ar fi dorit să îl păstreze pe mijlocaș.

Dan Petrescu, noi săgeți către conducere. „Nu eu iau deciziile”

Antrenorul clujenilor nu s-a potolit după scandalul în care a fost implicat alături de patronul Neluțu Varga. De data aceasta, tehnicianul s-a declarat nemulțumit de faptul că au plecat unii fotbaliști în această vară. Chiar dacă nu se baza pe ei, totuși antrenorul ar fi vrut să îi păstreze, pentru a avea cât mai multe opțiuni la dispoziție.

Eu nu am fost de acord ca jucătorii buni, Betancor, Dugandzic, Păun, să plece. Dar nu decide Dan Petrescu. Jucătorii și clubul decid. Așa e peste tot în lume. Mai contează ce a zis antrenorul dacă Păun a vrut să plece?

Normal că am un cuvânt de spus, dar nu iau eu decizia. Eu nu aș fi vrut să plece niciunul din cei 3. Dar nu depinde de mine cine vine și cine pleacă la Cluj, să fie clar, a comentat Dan Petrescu, înainte de meciul cu Petrolul

CFR Cluj plătește o avere pentru înlocuirea gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”

CFR Cluj revine pe teren într-un meci cu Petrolul, care este programat sâmbătă, 1 octombrie, de la 21:30. Ardelenii vor disputa partida care contează pentru runda a 12-a din Superliga pe terenul „defunctei” Gaz Metan. Dan Petrescu și compania vor mai avea de așteptat până când vor reveni pe arena din Gruia. Cel mai probabil, meciul cu Slavia Praga, din Conference League, va fi primul organizat pe noua suprafață de joc.

Lucrările la înlocuirea suprafeței de joc au ajuns la faza montării gazonului. Potrivit Digi Sport, montarea rulourilor de iarbă se va încheia cel mai probabil la finalul săptâmânii. Apoi, suprafața de joc ar avea nevoie de încă 4-5 zile. Conform sursei amintite, CFR Cluj va fi afectată nu doar din cauza timpului necesar lucrărilor, dar și din punct de vedere financiar.

Neluțu Varga și ai lui trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 320 de mii de euro pentru ca gazonul de pe Gruia să redevină unul la cele mai înalte standarde.

Era obligatoriu să schimbăm gazonul, dar asta înseamnă că nu jucăm acasă. Asta mă îngrijorează, acolo avem forța noastră. Mereu am fost puternici, dar nu mai puteam amâna. La Mediaș nu estea celași lucru, a comentat și Dan Petrescu