Daniel Niculae dă din casă celui mai mare dușman. Cum a aflat Mihai Stoica problemele Rapidului

Dragos Stefanescu 22.11.2021, 14:06
Daniel Niculae dă din casă celui mai mare dușman. Cum a aflat Mihai Stoica problemele Rapidului

Rapid a remizat cu Chindia Târgoviște, scor 2-2, în etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Rezultatul este dezamăgitor pentru giuleșteni, care au jucat în superioritate numerică după cele două eliminări din echipa lui Emil Săndoi. În calitate de expert al unei emisiuni sportive, Mihai Stoica a dezvăluit cum a aflat care sunt problemele Rapidului.

Cum a aflat Mihai Stoica problemele Rapidului

Chindia Târgoviște și Rapid s-au înfruntat în runda a 16-a a Ligii 1. Tensiunea s-a resimițit din plin încă din startul partidei. Chindia a avut doi fotbaliști eliminați în prima repriză, evoluând în 9 oameni întreaga parte secundă. În ciuda superiorității numerice, giuleștenii au fost conduși în două rânduri, reușind să smulgă un punct pe finalul partidei. Golul egalizator al rapidiștilor a fost marcat dintr-o poziție de offsaid nesemnalizată de arbitrul de margine și a produs nemulțumirea târgoviștenilor. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, rezultat care a adus frustrare în ambele tabere.

La finalul partidei, în calitate de expert al unei emisiuni sportive, Mihai Stoica a făcut o analiză dură a prestației Rapidului. Managerul FCSB consideră că giuleștenii nu au un lot care să se ridice la nivelul Ligii 1. Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit că într-o discuție cu Daniel Niculae, oficialul giuleștean a recunoscut că Rapid nu are un lot competitiv.

Rapid nu are lot. Ca să reacţionezi la pauză, trebuie să vii cu cineva de pe bancă. Ai intrat cu Marzouk, despre care nimeni nu ştie cine este. Chiar am discutat cu Daniel Niculae şi era conştient că nu are lot. Nu are mijlocaş central care să dezechilibreze. De asta a fost stereotipia asta, cu centrări.

Crepulja şi Săpunaru au pierdut duelurile. La meciurile astea alta e problema, nu ce a spus Iosif, despre automulţumire. Intervine o presiune enormă. Dacă nu câştigi cu doi oameni în plus, te faci de râs. Automulţumirea nu există la asemenea meciuri. Mai e o problemă mare. Nu e nevoie ca o echipă aflată în inferioritate să primească gol. E greu să ieşi la joc. Ei au ieşit din gaură şi s-au marcat două goluri. Neguţ s-a dus kamikaze la primul gol”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Rapid nu are atacanți de valoare

Mihai Stoica, în analiza făcută după partida Chindia Târgoviște – Rapid, a subliniat lipsa jucătorilor de valoare din atacul Rapidului. Oficialul FCSB consideră că giuleștenii nu au probleme în defensivă unde sunt titulari jucători de mare experiență, însă în ofensivă este penurie de valoare.

Rapid e o echipă, care dacă are formulă completă, cu Albu, poate primi greu gol. E greu să le marchezi. E greu să-l iei pe Junior Morais unu la unu, ai au pe Săpunaru şi Grigore, care nu trebuie să stea departe de poartă. Dar în ofensivă sunt jucători care nu au spus nimic în fotbalul românesc. Rapid are probleme şi cu suspendările. Sunt jucători care au primit cu uşurinţă cartonaşe galbene”, a spus Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe