DDB și-a ales președintele pentru următorii patru ani. Sub 50% din membrii cu drept de vot și-au exprimat opțiunea

Bădulescu Silvian / 17.08.2022, 10:47
DDB și-a ales președintele pentru următorii patru ani. Sub 50% din membrii cu drept de vot și-au exprimat opțiunea
  • Miercuri, 17 august, programul „DoarDinamoBucurești” are are un nou președinte. Eduard Ziriakus Galan (49 de ani), membru al DDB Brașov, este alesul a peste 75% din cei care și-au exprimat dreptul de vot. Învinsul Dragoș Sterpu, fost membru al DDB Spania, a primit restul de voturi. A existat și un procent de 8,3% de abțineri;
  • „Urnele” de vot s-au închis la ora 10.00. Rezultatele sunt provizorii întrucât comisia trebuie să valideze, în cât mai scurt timp, cele 1849 de voturi, implicit deznodământul oficial.

Eduard Galan, noul președinte al DDB

Marți, 16 august, cu ocazia a șase ani de la farsa făcută celor de la FCSB, programul „DoarDinamoBucurești” a pornit sistemul de votare în numirea noului președinte.

Pentru șefia DDB au „luptat” doi oameni: Eduard Ziriakus Galan, DDB Brașov, și Dragoș Adrian Sterpu, fost membru DDB Spania. Câștig de cauză a avut cel din orașul de sub Tâmpa, într-un procent impresionant.

Conform actului oficial al numărului de voturi, Galan a obținut 75,9%, adică 1288 de voturi. Adversarul din campanie a primit doar 408 voturi, însumând 24,1%. Au existat și 153 de abțineri (8,3%).

Pentru cei interesați,

Următoarele alegeri sunt certificate de către Simply Voting ca fiind procesate în siguranță și cu o acuratețe catalogată de serviciul nostru independent.

Cu respect,

Brian Lack, președinte Simply Voting Inc.”

Sub 50% din membrii cu drept de vot și-au exprimat opțiunea!

Rezultatele finale au fost certificate de către platforma simplevoting.com. Au avut drept de vot doar membrii cu card DDB activ, care au împlinit vârsta de 18 ani. Baza de date a fost transmisă către platforma de votare la data de 1 august.

Un lucru care ar putea pune niște semne de întrebare este procentajul celor și-au exprimat opțiunea în cadrul alegerilor. Astfel, cele 1849 de voturi/abțineri reprezintă 43,8% din totalul membrilor DDB cu drept de vot. După cum apare și în actul oficial, din 4223, au rămas 2374 de membri care au zis „Pas”.

Bineînțeles, există mulți minori în cadrul programului, dar este greu de crezut că aceștia însumează un număr atât de mare.

Rezultatele, trebuie menționat, sunt provizorii. Acestea urmează să fie aprobate de către membrii comisiei. Din aceasta fac parte Robert Thomas, Bogdan Aron, Cătălin Marin, Vlad Visarion și Alin Spinachi.

Dragoș Sterpu, gest de fair-play față de Eduard Galan

Dragoș Sterpu a fost adversarul lui Eduard Galan pentru funcția de președinte DDB. Cunoscut ca fiind un membru al DDB Spania, Sterpu, în anumite ocazii,  a avut parte de diverse controverse.

Totuși, după ce a luat la cunoștință rezultatele voturilor, „spaniolul” a recurs la un gest de fair-play față de noul lider al programului.

Felicitări, Eduard Galan!

Îți doresc mult succes și sigur vei reuși să-ți pui proiectul în aplicare.

HAI DINAMO!”, se arată într-o postare pe contul personal de Facebook al lui Dragoș Adrian Sterpu.

Dragos Adrian Sterpu - DDB Spania