FOTO EXCLUSIV. Dinamo folosește, în premieră, stema votată de fani pe bilete. Reacția lui Vlad Iacob. „Suporterii vor avea acces cu ele!”

Bădulescu Silvian 16.08.2022, 15:38
FOTO EXCLUSIV. Dinamo folosește, în premieră, stema votată de fani pe bilete. Reacția lui Vlad Iacob. „Suporterii vor avea acces cu ele!”
  • Dinamo se pregătește pentru primul meci din istorie în Liga a 2-a din postura de gazdă. La București vine Oțelul, echipa lui Dorinel Munteanu. Interesul pentru această partidă s-a dovedit a fi unul foarte mare. Cu câteva ore înaintea partidei, au mai rămas disponibile sub 300 de bilete.
  • Totuși, un lucru s-a remarcat în ceea ce privește tichetele de acces la partidă. În premieră, Playsport.ro a descoperit că Dinamo a folosit stema votată de legende și fani în urmă cu câteva luni. De asemenea, în același timp, bucureștenii au comercializat bilete fizice și cu stema actuala, cu cei doi câini;
  • Contactat de Playsport.ro, Vlad Iacob a declarat că nu are idee de acest lucru, însă a subliniat că este vorba de o greșeală de tipărire și nimic mai mult. Totodată, referitor la o problemă care „arde” în acest moment și anume stema, administratorul special i-a liniștit pe suporterii echipei. „Stema este cedată exclusiv către SC Dinamo 1948 SA.”

Stema votată de fani, folosită în premieră de Dinamo

În luna aprilie, Nicolae Badea a notificat clubul din „Ștefan cel Mare” că și-a pierdut dreptul de folosire a stemei cu cei doi câini în scop comercial. Ulterior, dinamoviștii au început un proces de rebranduire pentru alegerea unei noi steme.

După diverse etape în care au fost selectate mai multe steme, iar legendele și suporterii au votat, s-a ajuns la un rezultat final (VEZI FOTO).

Totuși, această stemă nu poate fi folosită deoarece trebuie trecută prin Adunarea Generală a Acționarilor (AGA). Acest lucru nu a fost realizat.

Totuși, „câinii” au folosit noua imagine în scop comercial. Playsport.ro a intrat în posesia a două tipuri de bilete diferite pentru partida cu Oțelul Galați.

Conform fotografiilor, se va vedea că pe cele eliberate cu abonamentul pentru sezonul 2022/2023, pe care scrie „INVITAȚIE”, există noul logo.

Bilet de la partida Dinamo – Oțelul Galați, cu stema votată de legende și suporteri, dat cu abonamentul pentru sezonul 2022-2023 (Peluza „Cătălin Hîldan”)

 

Bilet de la partida Dinamo – Oțelul Galați, cu stema votată de legende și suporteri, dat cu abonamentul pentru sezonul 2022-2023 (Peluza Sud)
Bilet de la partida Dinamo – Oțelul Galați, cu stema votată de legende și suporteri, dat cu abonamentul pentru sezonul 2022-2023 (Tribuna 1)

În același timp, pe tichetul procurat de la casa de bilete din complexul „Dinamo” este folosită imaginea cu cei doi câini.

Bilet de la partida Dinamo – Oțelul Galați, cu stema actuală a clubului, cumpărat de la casa de bilete din „Ștefan cel Mare”

„E o greșeală de tipărire”

Vlad Iacob a fost contactat de Playsport.ro. Inițial, administratorul special al lui Dinamo a crezut că este vorba de tichete false. Mai apoi, după ce a văzut imaginile, a subliniat faptul că este o greșeală de tipărire a partenerului de ticketing.

A fost o greșeală de tipărire a celor de la bilete.ro. Primele bilete au rămas cu această stemă , dar suporterii vor avea acces cu ele. Problema s-a remediat. Nu există stemă nouă. Stema lui Dinamo este cea cu doi câini. În cazul în care dorim s-o schimbăm, trebuie trecută prin AGA.”

Dinamo va juca, pentru prima dată în istorie, un meci de ligă secundă pe teren propriu. În prima partidă din Liga a 2-a, pe același stadion din Clinceni, dar din postură de oaspeți, „câinii” au câștigat la limită, 1-0, prin golul marcat de Antonio Bordușanu.

Adversara Oțelul Galați este nou-promovată, dar are ambiții mari. Moldovenii au început cu stângul, egal acasă, 0-0, cu Politehnica Iași.

Noi vrem să o luăm treptat. Investiția din Galați vine pe trei paliere. 1. Echipa de seniori pe care încercăm să o ridicăm. 2. Este echipa de juniori, încercăm să devenim într-un an doi o academie puternică în fotbalul românesc. Oțelul, după Craiova și Pitești, este al treilea bazin de copii din România, dacă luăm după numărul și valoarea jucătorilor din fotbalul românesc”, a declarat Cristi Munteanu la Playsport LIVE.

„Stema este cedată, în mod exclusiv, către SC Dinamo 1948 SA”

În perioada următoare, „câinii” vor deschide și un shop online cu produse ce au însemnele clubului.

Vlad Iacob a lămurit și problema comercială a stemei. Din spusele administratorului special, Dinamo va putea pune în vânzare produse cu actualul logo.

Lucrăm la shop-ul online. Logo-ul clubului este trecut în actul constitutiv al SC Dinamo 1948 SA și cedat, în mod exclusiv, către SC Dinamo 1948 SA. În ceea ce privește notificarea domului Badea, nu este nicio problemă, fiind cedată în mod exclusiv nouă. Este o interpretare, deoarece în actul constitutiv nu se menționează în ce mod poate fi folosită.”

După meciul cu Oțelul Galați, Dinamo se deplasează la Târgu Jiu, pentru partida cu Viitorul. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18.45. Ulterior, „câinii” primesc acasă pe Unirea Dej. Rămâne de văzut dacă meciul se va disputat tot la Clinceni sau pe „Arcul de Triumf”.