Decizie radicală luată de Reghe. A pus piciorul în prag și i-a anunțat pe toți

Moldoveanu Camelia / 21.08.2021, 12:41
Decizie radicală luată de Reghe. A pus piciorul în prag și i-a anunțat pe toți

CSU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 18:30, contra Gaz Metan. Reghe a pus piciorul în prag și nu le mai permite jucătorilor săi niciun pas greșit. Antrenorul echipei din Bănie a anunțat decizia radicală în cadrul conferinței de presă.

Universitatea Craiova, meci pierdut în runda a 5-a a Ligii 1. Prima înfrângere a lui Reghe

După primul meci pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova, meci câștigat contra FC Voluntari cu 3-0, Laurențiu Reghecampf a avut parte și de prima înfrângere. Echipa lui Mihai Rotaru a pierdut în fața celor de la UTA Arad cu 1-0.

UTA Arad venise după o înfrângere cu FC Botoșani, scor 1-2. Arădenii s-au revanșat în fața fanilor chiar pe Stadionul Francisc von Neuman. Astfel, CSU Craiova a rămas tot cu 6 puncte, obținute după primele 5 meciuri din Liga 1. În acest moment UTA Arad se află pe locul 6 în clasament, iar echipa lui Reghe pe 8.

Reghe a luat o decizie radicală

Laurențiu Reghecampf are încredere în elevii săi, însă i-a anunțat că nu le mai permite niciun pas greșit. Mai mult, Koljic revine pe teren, ulterior o să fie urmat de Ivan și Conte.

Antrenorul CSU Craiova spune că încet-încet își conturează un „11” și speră să câștige cât mai multe meciuri. Duelul dintre CSU Craiova și Gaz Metan Mediaș o să fie transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look. Bineînțeles că PLAYSPORT.RO o vă țină la curent cu toate noutățile din această partidă.

E clar că trebuie să câştigăm meciul cu Mediaș, acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Încercăm să clarificăm cât mai repede anumite probleme pe care le avem în lot, şi aici mă refer la jucătorii care au probleme de sănătate.

Băieţii arată din ce în ce mai bine, păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la Arad, cred eu că după ceea ce s-a întâmplat pe teren meritam măcar un rezultat de egalitate, dar ne gândim la meciul de mâine seară, băieţii sunt pregătiţi, a revenit şi Koljic, vor reveni şi ceilalţi doi, Ivan şi Conte.

Încet-încet începem să conturăm un ‘unsprezece’ cât mai competitiv şi să încercăm să câştigăm cât mai multe partide, cât mai multe puncte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș, echipe de start

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu, Găman, Screciu, Vlădoiu – Fedele, Mateiu, Nistor – Vână, Markovici, Gustavo

Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – Velisar, Yuri, Matricardi, Romeo – Izata, Filip – Chamed, Deaconu, Horsia – Irobiso