Deian Sorescu, atacat chiar de șeful lui Dinamo! ”Nu are dreptate! Nu facem diferențe între jucători! Poate ia bani de la sponsori”

Ștefănescu Dragoș / 05.08.2021, 09:03
Deian Sorescu, atacat chiar de șeful lui Dinamo! ”Nu are dreptate! Nu facem diferențe între jucători! Poate ia bani de la sponsori”

Dinamo este intr-o situație financiară extrem de grea, însă pe plan sportiv reușește rezultate foarte bune. Ultima victorie împotriva Academicii Clinceni a fost încă o dovadă a spiritului de luptă existent în lotul dinamoviștilor. Deian Sorescu a fost din nou eroul lui Dinamo reușind să înscrie o ”dublă”.

Dinamo obține încă o victorie spectaculoasă

Meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni a debutat cu ocazii de ambele porți. Cei de la Clinceni au avut o primă ocazie în minutul 18, când Vellios care a încercat o foarfecă la centrarea lui Achim. Dinamo a replicat în minutul 23 prin șutul lui Ahmed Bani. Câteva minute mai târziu, Steliano Filip a irosit încă o șansă de a înscrie când a șutat puternic de la distanță pe lângă poarta celor de la Clinceni.

Academica a deschis scorul în minutul 37, prin golul lui Marius Cioiu. În prelungirile primei reprize a ieșit însă la rampă Deian Sorescu care a reușit să înscrie, aducând egalarea pentru Dinamo.

Repriza a doua a fost dominată de dinamoviști, care au avut o ocazie clară de a înscrie în minutul 66, prin Ahmed Bani. În minutul 71, Dinamo a majorat scorul prin golul lui Andreas Mihaiu. Ultimul gol al partidei a fost înscris în prelungiri de către căpitanul dinamovist, Deian Sorescu. Astfel Sorescu a reușit dubla și a fost din nou unul dintre jucătorii ”cheie” ai lui Dinamo.

Prin victoria obținută în fața Clinceniului, Dinamo a urcat pe locul 4 al Ligii 1.

Deian Sorescu nemulțumit de atitudinea conducerii lui Dinamo

Prin evoluțiile sale din primele trei etape ale Ligii 1, Deian Sorescu a devenit liderul incontestabil al echipei din ”Ștefan cel Mare”. Prin cele 5 goluri marcate, Sorescu a contribuit decisiv la victoriile dinamoviștilor din debutul noului sezon. După victoria cu Academica Clinceni, Deian Sorescu a făcut câteva declarații prin care și-a manifestat nemulțumirea față situația financiară de la Dinamo. De asemenea fotbalistul s-a arătat deranjat și de atitudinea discriminatorie a conducerii dinamoviste.

Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme.

Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit.

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp”, a declarat Deian Sorescu.

Iuliu Mureșan îl contrazice pe Deian Sorescu

Iuliu Mureșan a infirmat spusele lui Deian Sorescu care afirmase că doar unii jucători de la Dinamo și-ar fi primit restanțele salariale. Conducătorul dinamovist a dorit să clarifice situația și a făcut câteva precizări în acest sens.

Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune. Din urmă, clubul nu mai poate să dea bani. Ne ne poate acuza că am dat cuiva bani din urmă, noi nu putem face asta. E interzis în insolvență. Nu m-ar lăsa administratorul judiciar. Așa e la insolvență.

Jucătorii poate au discuții cu alte persoane, cu sponsori. Noi nu facem diferențe. Încercăm să rezolvăm problemele grele. Faptul că există o liniște în joc, la antrenamente, arată că am dreptate”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digisport.