Deian Sorescu scrie istorie în Polonia. Cât s-a plătit pentru transferul dinamovistului în această iarnă

Robert Zanfir / 22.01.2022, 20:45
Deian Sorescu scrie istorie în Polonia. Cât s-a plătit pentru transferul dinamovistului în această iarnă

Deian Sorescu a semnat și a fost prezentat la noua sa echipă. Polonezii au aflat că Racow ar fi plătit o sumă record pentru transferul dinamovistului.

Sorescu a apus pentru Dinamo. Bănățeanul a semnat joi cu Racow, iar apoi și-a întâlnit colegii în Turcia. A fost suficient pentru jucător să uite conflictul cu suporterii. La Mioveni, internaționalul român a fost umilit de fani, care l-au dezbrăcat de echipament.

Deian Sorescu scrie istorie în Polonia. Cât s-a plătit pentru transferul dinamovistului în această iarnă

Presa din Polonia a aflat care este adevărata sumă plătită în schimbul transferului lui Deian Sorescu. Deși Ioan Becali a vorbit de o suma de 800 de mii de euro, care s-ar putea ridica la 1 milion de euro, polonezii vorbesc de alte cifre.

Din informațiile celor de la port.dziennik.pl, Racow ar fi reușit un transfer record pentru istoria clubului.

„Cei de la Rakow nu a dezvăluit valoarea transferului, dar se pare că suma s-a ridicat la aproximativ 700.000 de euro, care ar fi o sumă record în istoria clubului”, au notat cei de la sport.dziennik.pl.

Deian Sorescu: Va fi distractiv

„Este o provocare interesantă pentru mine, pentru că voi juca pentru prima dată în străinătate. Mi-am petrecut ultimele zile călătorind și cercetând, așa că sunt puțin obosit, dar e în regulă.

Îmi amintesc că Raków a fost fondat în 1921 pentru că primul meu club din România, Politehnica Timișoara, a fost înființat în același an. Am văzut filme despre club și fani. Această aventură va fi cu adevărat distractivă”, a spus Sorescu.

Mesajul emoționant al lui Deian Sorescu, la despărțirea de „câini”

Fostul jucător al Politehnicii Timișoara a ținut să sublinieze importanța perioadei petrecute în Ștefan cel Mare pentru dezvoltarea sa și a mulțumit clubului alb-roșu pentru toate momentele pe care le-a trăit acolo.

Patru ani în această echipă. Aici pot spune că m-am format ca fotbalist profesionist și mai ales ca persoană. Atâția colegi, atâția oameni cu care am colaborat și sentimentul de nedescris atunci când îmi auzeam numele strigat pe stadion de mii de oameni, cei mai tari fani !!!
Am purtat cu mândrie tricoul alb-roșu în “groapă” și am ținut capul sus chiar și în momentele dificile .
Mulțumesc pentru tot. Pentru tot ce am trăit în această echipă plină de istorie.
Mulțumesc pentru tot
Deian Sorescu pe Facebook.