Despărțire cruntă a Soranei Cîrstea de iubit. A lăsat urme adânci pe sufletul jucătoarei din Târgoviște

Moldoveanu Camelia / 25.04.2022, 10:28

Sorana Cîrstea a traversat o perioadă dificilă după o despărțire răsunătoare. Toată lumea a fost cu ochii pe viața sentimentală a jucătoarei de tenis din Târgoviște. Cei trei ani de relație au lăsat urme adânci.

Departe de „ochii curioșilor”

Deși se iubesc din 2020, Sorana Cîrstea a decis să nu se afișeze public cu logodnicul Ion Ion Țiriac. Sau, cel puțin, să facă tot posibilul să stea departe de „ochii curioșilor”. Decizia lor pare a fi una destul de firească după ce amândoi au trecut prin relații eșuate în „văzul lumii”.

Ion Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, femeia alături de care are doi băieți superbi. Se zvonește că la scurt timp după pronunțarea divorțului, fiul fostului jucător de tenis s-a cuplat cu Sorana Cîrstea. Dacă în relația cu Ileana Lazariuc, Țiriac Jr. a avut o viață mondenă destul de activă, cu jucătoarea de tenis a decis să aplice altă „rețetă”, evitând cu foarte mare atenție privirile curioase.

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea a avut și ea o relație care a făcut deliciul publicului. Timp de trei ani, jucătoarea de tenis din Târgoviște s-a iubit cu Santiago Giraldo. Cei doi au fost împreună din 2014 până în 2017, iar despărțirea i-a șocat pe apropiații sportivei. Relația dintre Sorana Cîrstea și Santiago Giraldo părea una perfectă. Aceștia împărțeau pasiunea pentru tenis, vacanțele spectaculoase, dar și multe antrenamente.

Momente dificile în viața sentimentală a Soranei Cîrstea

În 2014, atunci când a început idila cu Sorana Cîrstea, columbianul se afla în vârful carierei sale. Acesta a ocupat poziția 28 în clasamentul ATP, cel mai bun loc atins în carieră. Însă, la finalul relației cu Sorana avea să se gândească serios și la retragere, luând o pauză de șase luni pentru a se regăsi.

Luni, 18 septembrie 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-o cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită. Dar foarte sigur pe decizia de a renunța să joace tenis pe termen indefinit”, a scris Juan Diego Ramirez pe site-ul ATP la acea vreme.

Santiago Giraldo a revenit pe terenul de tenis până în 2020, jucând ultimul meci pe 6 martie, contra lui Juan Ignacio Londero. Partida a fost pierdută de către fostul iubit al Soranei Cîrstea cu scorul de 6-7, 6-3, 6-2.

Dacă Sorana Cîrstea a ales să-și continue cariera în tenis, dovedind în ultima vreme o condiție fizică excelentă, și să-ți țină relația cu Ion Țiriac ascunsă, fostul ei iubit a preferat să-și dedice timpul doar călătoriilor.

Oprește-te, caută timp pentru tine, regăsește pasiunea pentru lucrurile mici și vei simți un impuls nou și un nou scop în viață”, e una dintre frazele din discursul lui Santiago Giraldo, după despărțirea de Soranei Cîrstea.