Detalii incredibile din acțiunea „Verratti”. Ce informații s-au aflat despre grupul din care a făcut parte și un român

Olteanu Ștefan / 03.07.2022, 07:00
Detalii incredibile din acțiunea „Verratti”. Ce informații s-au aflat despre grupul din care a făcut parte și un român

Marco Verratti (29 de ani) a fost victima unui jaf, luni dimineața, 27 iunie, iar din primele informații care s-au aflat despre grupul de infractori reiese că din acesta a făcut parte și un român. Mai precis, o româncă, după cum anunță agenția EFE. În total, nu mai puțin de 6 persoane au fost deja arestate.

Un român a contribuit la jaful comis în casa lui Marco Verratti. Ce informații s-au aflat despre grupul din care a făcut parte

Potrivit primelor informații obținute de presa spaniolă, din grupul de infractori care a comis un jaf la casa unde se afla Marco Verratti a făcut parte și un român.

Starul de 29 de ani al lui PSG se află în vacanță, la Ibiza, unde și-a dorit să petreacă mai multe zile de relaxare la caza brazilianului Ronaldo Nazario.

Doar că, în dimineața zilei de luni un grup format din șase hoți i-a stricat buna dispoziție mijlocașului italian. Aceștia au pătruns fraudulos în locuință și au sustras bunuri în valoare de 3.000.000 de euro!

Potrivit agenției EFE, poliția i-a arestat pe toți cei implicați. Este vorba despre patru bărbați de origine albaneză, un alt bărbat de origine spaniolă și o femeie din România. Patru dintre arestări au fost făcute în Malaga și celelalte două în Denia, un oraș aflat la aproximativ 500 de kilometri distanță!

Din fericire, în timpul jafului Verratti și apropiații săi nu se aflau acasă. Astfel, cu toții au scăpat teferi.

Pe lângă reținerea suspecților, poliția a reușit deja să recupereze și o bună parte din bunurile care au fost furate din casă.

Conform informațiilor din presa locală, hoții ar fi acționat la pont. Verratti nu postase nicio imagine sau vreun alt detaliu din care să reiasă că se află în vacanță la casa lui Ronaldo Nazario din Ibiza.

„Descoperiți noile noastre tricouri”. Echipamentul lui PSG în sezonul 2022-2023 este fabulos

La doar cinci zile distanță de când și-a sărbătorit a 35-a aniversare, Lionel Messi a fost invitat de oficialii lui PSG pentru a prezenta echipamentul cu care parizienii vor juca meciurile de acasă în sezonul 2022-2023, iar noul tricoul este fabulos.

Parizienii nu au renunțat la clasicul albastru închis, însă de data aceasta au adăugat ceva mai multe detalii pe tricouri și, în plus, cei doi sponsori principali ai echipei își fac pentru prima oară apariția pe tricou. Este vorba despre Qatar Airways, care va fi inscripționat pe piept și aplicația Goat, care va apărea pe mânecă.

Tricoul a fost prezentat de vedetele echipei, în frunte cu Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar. În perioada imediat următoare, se așteaptă ca parizienii să dezvăluie detalii cu privire la echipamentul de deplasare, dar și la cel de-al treilea echipament de joc pe care l-ar putea avea echipa.

Ca de fiecare dată când se dezvăluie un echipament de joc, reacțiile fanilor sunt împărțite și nu toată lumea poate fi mulțumită. Așa s-a întâmplat și în acest caz. Unii suporteri ai formației pariziene s-au declarat încântați de noul design. În schimb, alții au aruncat cu critici lipsite de argumente.

Cea mai proastă combinație de echipament”, sau „Gunoi”. Așa au sunat câteva dintre reacțiile suporterilor nesatisfăcuți.

O trădare supremă zguduie Parisul și îi înfurie pe suporterii lui PSG! Un fost campion mondial, acționar la marea rivală.