Dezvăluiri grave despre Dorin Șerdean ale celor din DDB. Oficialul acuzat că ar fi scos bani din conturi

Catinca Giosanu 24.01.2021, 11:49
Dezvăluiri grave despre Dorin Șerdean ale celor din DDB. Oficialul acuzat că ar fi scos bani din conturi

Oficialii de la ”Doar Dinamo București” (DDB) fac acuzații grave în direcția lui Dorin Șerdean. Fostul președinte executiv al FC Dinamo este acuzat că ar fi scos bani din conturi.

Dezvăluiri grave despre Dorin Șerdean ale celor din DDB

Dorin Șerdean a fost demis din funcția de președinte executiv al echipei Dinamo. Acest incident a avut loc în urmă cu doar trei zile. Mai exact, joi, 21 ianuarie. Motivul pentru care a fost dat afara este că a scos bani din conturile DDB. Culmea, acest lucru s-ar fi întâmplat inclusiv după ce nu mai era oficial în acte.

L-au dat  afară pe Serdean din funcția de președinte executiv, a și semnat o hârtie că e de acord, că cedează mașină, că dă geacă jos de pe el și predă ștampila până la ora 18. Da, Șerdean a semnat, a luat act de decizie, i s-a dat o țidulă pe care a semnat-o. Nu înțeleg de ce nu a predat ștampila în aceeași zi.”, a dezvăluit Conovaru, într-o intervenție la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Șerdean s-a bucurat la banii pe care i-au dat copiii din alocație doar ca să fie și ei membri. Prejudiciul adus de el este unul imens.

A stat cu ea până a două zi. Fiind vineri, s-a dus repede cu ea la bancă, și-a scos el vreo 12.000 de euro, și-a plătit un salariu din contul DDB-ului, din banii adunați de oamenii ăștia, de copiii care își dau din alocație că să fie și ei membri.”, a adăugat Alex Conovaru.

Dezvaluiri grave despre Dorin Serdean ale celor din DDB
Dezvaluiri grave despre Dorin Serdean ale celor din DDB

Șerdean a adus un prejudiciu de 12.000 de euro clubului din Ștefan cel Mare

Suma respectivă a fost extrasă din banii strânsi de suporterii înscriși în programul DDB. Cel puțin, așa reiese din primele informații date publicității.

De menționat este că ordinul de intrare despre care se vorbește a fost semnat de mână. Prin acest document, Pablo Cortacero a cerut anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație Dinamo.

E cu iz penal ce s-a întâmplat. E un prejudiciu pe care Dorin Serdean l-a făcut clubului de 12.000 de euro sub apanajul că i-a trimis Cortacero o foaie cum că nu e statutară ședința Consiliului de Administrație, că ar fi ilegală, iar Șerdean ar fi din nou președinte executiv, dar foaia aia n-are ordin de intrare în club, n-are absolut nimic. O foaie semnată de mâna, cum a mai trimis Cortacero, n-avea nici ordin de intrare în club”, a mai spus Conovaru.

Fanii-finanțatori din DDB spun despre demisia lui că e doar începutul unei campanii. Ei vor să scape de toți oamenii lui Pablo Cortacero. Scandalul dintre fani și Șerdean a luat amploare după partida cu CFR Cluj, din decembrie. Reamintim faptul că, la acel moment, lui Șerdean nu i s-a permis accesul pe stadion. Ulterior, a avut loc un schimb de replici și o ruptură definitivă.

În urma celor întâmplate, banca la care firma lui Cortacero avea deschise conturile a trimis o somație clubului Dinamo. În înștiințarea respectivă este menționat faptul că toate conturile respective vor fi închise în termen de 30 de zile.

Urmăriți Playsport.ro și pe