Dilema lui Marius Croitoru după victoria de la Pitești: „Nici nu știu cum să îl cataloghez”

Robert Zanfir / 13.08.2022, 17:12
Dilema lui Marius Croitoru după victoria de la Pitești: „Nici nu știu cum să îl cataloghez”

Marius Croitoru (41 de ani) l-a lăudat pe Andrea Compagno (26 de ani). Atacantul a reușit cele două goluri din victoria lui FC U Craiova cu FC Argeș. Italianul este dorit de Gigi Becali la FCSB.

FC U Craiova a trecut cu bine peste eșecul frustrant cu rivala Universitatea Craiova. Oltenii lui Mititelu au câștigat la Pitești, 2-0 cu FC Argeș. Ambele goluri ale oaspeților au fost marcate de Andrea Compagno. Italianul a marcat de cinci ori în ultimele patru meciuri.

Andrea Compagno, dilema lui Marius Croitoru după victoria de la Pitești

Compagno este un fotbalist la modă în fotbalul românesc. Atacantul a jucat doar în ligile inferioare din Italia, dar în România a reușit să se impună și să impresioneze. Chiar dacă Petrolul l-a refuzat în urmă cu trei ani. Nivelul atacantului nu îl lasă indiferent nici pe Marius Croitoru.

„Vrem să devenim o echipă mai bună, dar pentru asta trebuie să câștigăm și pe terenul formațiilor din play-off-ul trecut. Tuturor din lot le va veni rândul.

Compagno a atras deja atenția echipelor din București, un atacant care marchează. Nici nu știu cum să îl cataloghez. Ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe. Cred în prima variantă. Nu e treaba mea dacă pleacă la FCSB, e treaba patronului. Eu sunt doar antrenor.

Nu e nici bun, nici rău bilanțul de până acum. Noi ne dorim play-off-ul, e clar. Nu am arătat rău, dar consider că este loc de mai bine”, a spus Marius Croitoru la Orange Sport.

Gigi Becali îl vrea pe Compagno: „A crescut enorm!”

Gigi Becali a reacționat după calificarea în playoff-ul Conference League. L-a ofertat pe Compagno. A fost refuzat, însă, de Adrian Mititelu.

„100% mai luăm un atacant. Aseară, de exemplu, ca să vă spun, am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu pentru Compagno, dar Mititelu a spus că nu îl vinde, că vrea în play-off.

Compagno ăsta la început mi se părea aiurea, dar a crescut așa de mult… se bate cu fundașii, îi înnebunește! Rămâne mingea la el, driblează bine, are execuție, a crescut enorm!

Mi l-a propus cineva acum vreun an, pentru 350.000 de euro. Am zis că îi dau 350.000 de euro să mă lase în pace. Acum am spus că dau 500.000, nu 300.000! Bine, mai întâi am oferit 400.000, apoi am urcat”, a declarat Becali la Pro Arena.

FC U Craiova – Petrolul, programat vineri, 19 august, va fi următoarea ocazie a lui Compagno să impresioneze în Liga 1.

Obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Nu am target, sunt atacant, trebuie să marchez. Nu mă gândesc la așa plecare. Mă gândesc doar la meciurile noastre. Sunt fericit la FCU și nu mă interesează. Am auzit, dar nu mă interesează. Îmi pasă doar de echipa mea”,
Andrea Compagno