Dinamo a început negocieri cu 4 investitori. Răzvan Zăvăleanu trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe ultrași: „Asta nu ne ajută”

Robert Zanfir / 06.01.2022, 17:58
Dinamo a început negocieri cu 4 investitori. Răzvan Zăvăleanu trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe ultrași: „Asta nu ne ajută”

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo este în negocieri cu 4 posibili investitori, care să vină alături de club, în încercarea de a-l salva de la retrogradare. Administratorul judiciar are și un apel către fanii echipei.

Dinamo a fost lovită de o nouă tragedie, chiar în debutul lui 2022. Mircea Stoenescu, un simbol al clubului, a murit. Numirea lui Flavius Stoican a mai liniștit, parcă, din apele extrem de agitate din Ștefan cel Mare. Între timp, „câinii” l-au transferat pe Răzvan Patriche, dar l-au anunțat și pe Florin Răducioiu. Fostul mare atacant va fi team manager.

Dinamo a început negocieri cu 4 investitori. Răzvan Zăvăleanu îi avertizează pe fani

Marele of al alb-roșilor rămâne însă „realitatea din teren”. Iar echipa este pe locul 15 și în mare pericol de retrogradare.

Răzvan Zăvăleanu are o veste bună pentru suporteri. Administratorul juridic spune că echipa este în negocieri cu 4 posibili investitori. Zăvăleanu crede că și fanii pot contribui la venirea acestora lângă club.

Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alții suntem într-o fază incipientă.

A fost și pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuțiile. Am mari speranțe.

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toți rândurile și să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo.

Eu cred că suporterii nu sunt interesați de nume, Rednic, Mureșan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată și salvgardate interesele acestui brand”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Gsp.

Dinamo are un start infernal de an, astfel că Flavius Stoican va trebui să strângă rapid rândurile.

FC Argeș, FCSB, Botoșani, Universitatea Craiova și UTA sunt primele adversare ale echipei în 2022.

Îmi doresc ca suporterii dinamoviști să aibă și satisfacții, pentru că au tot suferit în ultima perioadă. Sper să fie un nou început, cu lucruri bune. Nu o să fie ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria, când vom reuși. Diferența de valoare nu este mare față de contracandidatele noastre. Încerc să fac lucrurile să funcționeze așa cum îmi doresc eu, sper să reușesc.
Flavius Stoican, la prezentarea la Dinamo