Dinamo ”clocotește”: fuziuni, insolvență, pericolul falimentului! Comentăm la PlaySport Live toate variantele cu fostul jucător și antrenor al ”câinilor”, Ion Marin!

Sorin Chiriac / 31.05.2022, 17:16

Retrogradarea lui Dinamo în Liga a 2-a a lovit din plin întreaga suflare alb-roșie. Atât fostele glorii ale clubului din Ștefan cel Mare, cât și suporterii ”câinilor”, acceptă cu greu această realitate. Mulți sunt încă bluversați de ce se întâmplă și încearcă să caute vinovații, în timp ce alții caută deja soluții pentru redresarea clubului.

Variante propuse de glorii: rămâne doar DDB, fuziune cu CS-ul sau faliment și pornire de la zero

Ionuț Lupescu spune că Dinamo trebuie să devină acum o societate curată, în care să rămână doar fanii din programul DDB și alți investitori serioși. Pentru a se întoarce la Dinamo, Lupescu spune că ar trebui să dispară din acționariat firma Lotus, condusă de Dorin Șerdean: ”Pentru Dinamo cel mai important lucru e să dispară din acționariat Lotus și ceilalți acționari, nu DDB, și să fie o societate curată. Viitorul lui Dinamo trebuie legat de CS Dinamo, și de DDB, care trebuie să aleagă o conducere profesionistă. Spun de CS Dinamo (n.r. – club deținut de MAI) pentru că stadionul va fi administrat de ei. Ne-am săturat de cei care au tâlhărit clubul ăsta!”.

Un alt fost jucător al lui Dinamo, Cristi Pulhac vine cu o altă variantă. El este de părere că Dinamo ar trebui să fuzioneze cu celelalte două echipe care poartă acest nume, CS Dinamo și ACS FC Dinamo, care evoluează în Liga 4 București.

Fostul antrenor al ”câinilor”, Ion Marin, vine la PlaySport LIVE!

În această seară, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu îl vor avea invitat pe fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Ion Marin, alături de care vor încerca să răspundă la multele întrebări pe care și le pun suporterii în aceste zile. Ce jucători din actualul lor vor rămâne și în Liga 2? Se va mai putea susține financiar clubul, cu veniturile mult diminuate în urma retrogradării? Pe ce stadion va juca Dinamo în sezonul viitor, ”la matineu”? Câți dintre membrii cotizanți vor mai rămâne alături de club, în proiectul DDB?

PlaySport LIVE, luni, marți și vineri, de la 18:00!

Pe lângă toate aceste informații contradictorii, ce se vehiculează prin birouri sau în rândul suporterilor, în această seară, la PlaySport LIVE, vom avea și reacții ale fostelor glorii ale lui Dinamo, care au fost sau mai sunt încă implicate sub o formă sau alta în viața de zi cu zi a clubului.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.