Dinamo face transferuri la foc automat. Încă doi jucători au semnat azi cu echipa din Ștefan cel Mare

Ștefănescu Dragoș / 17.01.2022, 17:55
Dinamo face transferuri la foc automat. Încă doi jucători au semnat azi cu echipa din Ștefan cel Mare

Dinamo se pregătește de lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa din Ștefan cel Mare încearcă să-și întărească lotul cu câteva mutări de ultim moment. Încă doi jucători au semnat azi cu echipa roș-albă.

Dinamo, transferuri la foc automat

Liga 1 se reia peste câteva zile, iar Dinamo face ultimele mutări pe piața transferurilor. ”Câinii” se află în lupta pentru evitarea retrogradării și au nevoie de jucători care să-i ajute să-și îndeplineacă obiectivul.

După ce i-a dus pe Răzvan Patriche și Marius Tomozei, Dinamo a reușit să legitimeze încă doi jucători. Este vorba despre Balthazar Pierret și Igor Jovanovic. Acesta din urmă a mai jucat în Liga 1 pentru Astra și Sepsi. Iuliu Mureșan a confirmat cele două mutări, dar a subliniat că mai așteaptă cel puțin un portar și un vârf de atac.

Ne-am înţeles cu Igor Jovanovic şi Balthazar Pierret. Cei doi vor semna în cursul zilei de azi (n.r. luni). S-a rezolvat cu amândoi. Va mai veni un portar şi un atacant, iar apoi probabil că vom închide lista. Mai sunt discuţii cu un mijlocaş, dar să vedem dacă se va putea realiza”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Fanatik.

Din Liga a 3-a din Franța, la Dinamo

Fotbalistul francez, Balthazar Pierret, a evoluat ultima oară la Boulogne echipă din liga a treia din Franța. CV-ul francezului nu este deloc atractiv. Înainte de a veni la Dinamo, fosta sa echipă, Boulogne, se află pe penultimul loc, fiind, astfel, cu un picior în Liga a 4-a. În acest sezon, el a bifat 10 prezențe, dar doar două ca integralist, iar ultima prezență datează din 5 noiembrie. Nu se știe exact care este și condiția sa fizică, cu doar o săptămână înaintea reluării sezonului de Liga 1.

Mijlocaș central la bază, el poate să evolueze și pe postul de fundaș central, ținând cont de talia sa, 1,86 metri. Fotbalistul este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Gică Hagi, impresionat de jocul lui Dinamo

Dinamo a jucat un ultim meci de pregătire împotriva celor de la Farul. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre jocul prestat de dinamoviști. Antrenorul Farului a lăudat stilul de joc al ”câinilor” și speră ca aceștia să-și poată îndeplini obiectivul.

Am văzut o echipă care a jucat un fotbal foarte bun! Ne-am urat unii altora baftă și să avem împliniri. Le urez baftă. Cu Dinamo noi niciodată nu putem fi favoriți, au o tradiție, e un club mare. Trebuie să fie inspirați în orice își doresc pentru a îndeplini obiectivul”, a spus Gheorghe Hagi.