Dispare Universitatea Craiova! Lovitură cruntă primită de Mititelu în pușcărie. Decizia instanței

Mihai Cheles 21.01.2021, 23:03
Dispare Universitatea Craiova! Lovitură cruntă primită de Mititelu în pușcărie. Decizia instanței

Lovitură cruntă primită de Adrian Mititelu în pușcărie!. Curtea de Apel București a decis că formația pe care o patronează, U Craiova 1948, trebuie să-și schimbe numele. În același timp, nu mai are voie să comercializeze, distribuie și să promoveze produse și servicii care poartă denumirea Universității Craiova.

Obligă pârâta la încetarea oricărei activități de folosire, comercializare, distribuire, promovare și orice act de utilizare comercială, inclus mediul online și prin intermediul website-ului www.fcuniversitateacraiova.ro sau orice alt website, a produselor și serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor cifre sau litere, sa arată în hotărârea Curții de Apel București.

Formația lui Adrian Mititelu se află în Liga a 2-a, și evoluează sub denumire U Craiova 1948. Cu toate acestea, se mai folosesc și denumiri precum „FC Universitatea”, „FCU Craiova”, „FCU 1948”, „Fotbal Club Universitatea 1948” și „Leii din Bănie Craiova”.

„Ne judecăm pe miște mărci.  Avem un alt proces pe rol cu CSU”

Fiul său, Adrian Mititelu Junior, a avut o intervenție la Digi Sport unde a anunțat că războiul nu este pierdut, deoarece, între cele două cluburi, mai există un dosar pe rol, nepronunțat.

Decizie nu este luată de astăzi. E din septembrie 2020 și e provizorie, deoarece avem un dosar pe rol cu CSU. Până se judecă acel dosar, această decizie este provizorie. Nu am pierdut nimic. Ne judecăm pe niște mărci. Instanța a decis să nu mai folosim însemnele și siglele respective până se va juca acel dosar. Noi ne numim U Craiova 1948 SA. Scrie undeva în sentință că nu avem voie să ne numim FC Universitatea Craiova?, a declarat fiul lui Adrian Mititelu.

Dispare Universitatea Craiova! Lovitură cruntă primită de Mititelu în pușcărie. Decizia instanței

Dispare Universitatea Craiova! Lovitură cruntă primită de Mititelu în pușcărie. Decizia instanței

Președintele celor de la CSU Craiova, Pavel Badea, a intervenit și el în acest conflict. Fostul mijlocaș a declarat că formația lui Mititelu nu are voie să folosească numele actual în Liga 1.

Clubul Sportiv Universitatea Craiova e obligat să apere ce are mai important: numele, culorile, sigla și palmaresul. Instanța a hotărât ca acest nume să fie purtat doar de clubul ce aparține Ministerului Educației. Clubul din Liga a 2-a nu are voie să poarte numele. Cel din prima ligă are, printr-un parteneriat cu Primăria, Clubul Sportiv. Bineînțeles că putem cere daune. Cei de la juridic se decid ce facem în următoarea perioadă. Aceasta este o decizie provizorie până la judecarea dosarului mare, a declarat și Pavel Badea.

Săltat de mascați din propria casă

Adrian Mititelu a fost găsit a fost condamnat, la începutul luni noiembrie, anul trecut, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare de către Curtea de Apel Craiova, după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală în cazul transferului fotbalistului Mihai Costea la FCSB. Decizia este una definitivă.

Acesta a fost săltat de mascați din sânul familiei, în seara de 5 noiembrie, și dus la Penitenciarul din Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe