Dovada că sârbul Novak Djokovic a mințit! Ce au descoperit internauții despre numărul 1 mondial

Bordei Radu 08.01.2022, 21:19
Dovada că sârbul Novak Djokovic a mințit! Ce au descoperit internauții despre numărul 1 mondial

Sârbul Novak Djokovic este închis în centrul Park Hotel, pentru solicitanţii de azil din Melbourne la sosirea în Australia, și aşteaptă răspunsul la apelul său împotriva respingerii vizei sale de către autorităţile australiene şi a scutirii sale medicale, pentru a putea participa la Australian Open luna aceasta fără a fi vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2.

Avocații controversatului sportiv se confruntă, la rândul lor, cu ceva probleme.

A fost prins sârbul Novak Djokovic cu minciuna? Eroarea care îl poate costa participarea la Australian Open

Apărătorii jucătorului au arătat că scutirea de la vaccin a fost primită din partea unei comisii independente de medici, la cererea Federației de Tenis din Australia, și că fost aprobată și de Guvernul din statul Victoria. Totodată, ei au adus un document din partea Departamentului de Imigrări, potrivit căruia jucătorul îndeplinește criteriile pentru a nu sta în carantină la intrarea în țară.

Totodată, aceștia au prezentat faptul că Nole s-ar fi infectat cu noul coronavirus chiar în luna decembrie. Mai precis, pe 16 decembrie ar fi fost depistat pozitiv. Cu toate acestea, au apărut imagini care arată că marele campion ar fi fost prezent la un eveniment al Federației de Tenis din țara lui. Conform paginii de socializare al forului sârb, acesta ar fi înmânat cupe și premii tinerilor jucători. Acest lucru ar putea dinamita întreaga situație a liderului mondial

Doar copiii au asistat la înmânarea cupelor, eveniment ce a avut loc la Novak Tennis Center, din Belgrad, din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus, se arată în comunicatul Federației de la Belgrad.

Djokovic a cerut să fie transferat de la centrul din Melbourne

Novak Djokovic nu mai rezistă să stea închis în hotelul în care l-au dus autoritățile australiene. El a fost plasat în centrul Park Hotel după sosirea în Australia, “în ciuda solicitărilor sale de a fi transferat”, au notat avocaţii într-o cerere depusă la un tribunal federal. Campionul este supărat că nu se poate antrena.

E normal ca oamenii de aici din Australia să fie frustrați cu privire la acest caz. Au trecut prin perioade de lockdown și mulți nu s-au putut întoarce acasă. Pot spune că eu cred în specialiștii din medicină, iar dacă ei spun că trebuie să ne vaccinăm, atunci ne vaccinăm. Acesta este punctul meu de vedere.

Cred că, dacă Djokovic ar fi vrut să joace aici, ar fi putut să o facă fără probleme. A mers pe alt drum, a luat alte decizii. Fiecare e liber să decidă ce vrea, dar pot exista consecințe.

Sigur, nu-mi place situația asta. Îmi pare rău pentru el. Dar, pe de altă parte, știa condițiile de multe luni. A luat altă decizie, a declarat Rafael Nadal.