„E un idiot. Să mă dea în judecată”. Scandal monstru în fotbalul românesc declanșat de Adrian Porumboiu

Bordei Radu / 10.08.2022, 23:12
„E un idiot. Să mă dea în judecată”. Scandal monstru în fotbalul românesc declanșat de Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu este cunoscut pentru faptul că niciodată nu dă în spate atunci când este vorba să își exprime opiniile. Fostul mare arbitru și patron de la Vaslui nu menajează pe nimeni și a aruncat cu cuvinte grele către șeful CCA.

Adrian Porumboiu, acuze dure la adresa lui Vassaras. „Dacă apără minciuna, înseamnă că are alte interese”

Fostul mare arbitru a reacționat după ce Kyros Vassaras a luat apărarea brigăzii lui Istvan Kovacs în derbi-ul Craiovei. Atunci, centralul ardelean a acordat un penalty celor de la CSU Craiova pentru un henț, deși pe reluări s-a văzut că mingea nu atinge mâna fundașului advers. Kovacs nici nu a mers să consulte monitorul VAR, spre supărarea lui Adrian Mititelu. Acesta a pretins că lui Kovacs i s-ar fi transmis că nu a fost henț, dar că acesta a ignorat.

A ieșit un scandal uriaș, la care a contribuit și poziția CCA. Într-un comunicat, Vassaras a anunțat că VAR-ul și-a făcut datoria și că arbitrii ar fi văzut henț. Adrian Porumboiu a izbucnit când a auzit explicația șefilor arbitrajului.

Vassaras este un idiot, să mă dea în judecată. Păi ne ia de proști, vine și ne minte în față, când toată lumea vede că nu a fost henț. E clar că apără minciuna, iar când cineva apără minciuna înseamnă că are alte interese”, a spus Porumboiu, pentru GSP

„Eu zic să îi punem cătușe lui Dan Petrescu”

Adrian Porumboiu a comentat și schimbarea de regulament care vizează antrenorii suspendați. Aceștia trebuie să vină la meci și să stea lângă un delegat care să le urmărească toate mișcările. Dacă antrenorul în cauză alege să nu se prezinte la meci sau comunică în vreun mod cu echipa sau cu cei de pe bancă, va fi sancționat cu 50.000 de lei, echivalentul a 10.000 de euro!

Dan Petrescu a anunțat deja că, foarte probabil, la meciurile la care este suspendat, nu se va prezenta. Adrian Porumboiu îi dă dreptate antrenorului.

Eu cred că mai bine să îl aducă pe Petrescu în cătușe la stadion, să îl lege la ochi, cu mâinile la spate, eventual cu botniță. Cred că cei de la FRF au înnebunit. Îți bați joc de un antrenor în asemenea hal? Este o umilință, dar așa știu cei care aconduc acum FRF. Este ca și cum un profesor, care greșește, este apoi umilit în fața elevilor. Este o nebunie mare, a declarat fostul arbitru către sursa citată