Ediție-eveniment PlaySport LIVE! Acționarul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, dă cărțile pe față! AZI, de la 18:00, în DIRECT!

Sorin Chiriac 10.06.2022, 17:13
Astăzi, la PlaySport LIVE, avem o Super exclusivitate! După un an și jumătate de tăcere, în care nu a dialogat deloc cu presa, acționarul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a decis să dea cărțile pe față! Omul aproape invizibil de care depind în acest moment destinele clublui din Ștefan cel Mare va spune tot adevărul despre acești doi ani grei pentru Dinamo.

Dorin Șerdean răspune întrebărilor dinamoviștilor, la PlaySport LIVE!

Dorin Șerdean a acceptat să răspundă la toate întrebările incomode, pentru a lămuri situația clubului ajuns în Liga 2.
Vor fi dezvăliuiri incredibile, lămuritoare pentru suflarea dinamovistă, chiar dacă pentru unele persoane implicate direct vor fi secrete incomode ce vor fi scoase la lumină!
  • Detaliile neștiute despre contractele păguboase de sute de mii de euro care au îngropat clubul!
  • Cum a reușit să recupereze acțiunile și ce vrea să facă cu ele!
  • Cine va fi noul administrator special?
  • Ce antrenor aleg „câinii”? Și cine sunt cei care vor lua decizia finală
  • Care sunt investitorii așteptați să salveze Dinamo și în ce condiții sunt de acord să investească sume importante de bani!
  • Care este planul pus la care pentru revenirea în Liga?

Suntem în DIRECT, la PlaySport LIVE, astăzi, de la 18:00!

Dorin Șerdean va răspunde la toate aceste întrebări, dar și la multe altele, pentru că este decis să spună totul! Acționarul a acceptat să intre în discuție directă cu voi, suporterii înfocați ai lui Dinamo și va răspunde fără ocolișuri la toate întrebările voastre.
Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vă așteaptă în DIRECT, cu toate întrebările și comentariile voastre pentru acționarul majoritar al lui Dinamo! Ei se angajează să încerce să ia cât mai multe mesaje de la privitori, pentru a avea o emisiune interactivă care să lămurească necunoscutele în cazul clubului retrogradat pentru prima dată în isorie în Liga 2.
Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.