Emma Răducanu își vinde imaginea cu o avere. Diferența din urmă cu 365 de zile este uriașă

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 17:48
Emma Răducanu își vinde imaginea cu o avere. Diferența din urmă cu 365 de zile este uriașă

Emma Răducanu nu are parte de o perioadă prea bună pe plan sportiv, însă contractele de imagine cu Tiffany, Porsche, British Airways, Evian și Vodafone i-au adus o mulțime de bani. Câți bani a câștigat în doar câteva luni campioana de la US Open.

Emma Răducanu s-a umplut de bani

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a devenit cunoscută în întreaga lume în septembrie anul trecut, după ce a cucerit US Open.

Înainte să se impună la turneul de la Cluj-Napoca, sportiva cu tată român și mamă chineză nu prezenta prea mare interes. Felul în care a jucat în meciul cu canadianca Leylah Fernandez i-a impresionat pe toți. Ea a fost felicitată atunci de Regina Marii Britanii, dar și de prim-ministrul britanic Boris Johnson.

Britanica este ambasator Porche

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, nu a reușit să se mențină pe aceeași linie. Ea a înregistrat mai multe înfrângeri decât se aștepta publicul. Astfel că a ajuns să fie criticată de marii sportivi, dar și de specialiști.

Analiștii sportivi au spus că US Open a fost doar un moment de noroc după ce au văzut că britanica nu a reușit să mai cucerească mari premii. Alții consideră că tânăra este interesată doar de partea materială.

Câți bani a câștigat Emma Răducanu din contractele de imagine

În ciuda rezultatelor rușinoase, Emma Răducanu a semnat mai multe contracte de imagine. În acest fel, ea și-a rotunjit veniturile fără să depună prea mult efort.

Jurnaliștii de la ”The Sun” scriu că jucătoarea de 19 ani a obținut peste 8 milioane de lire sterline datorită contractelor de sponsorizare.

Reamintim că Emma Răducanu este ambasadoarea casei de modă franceze Christian Dior. Ea a semnat un contract și cu Porche. Sportiva a recunoscut, într-un interviu, că este visul ei din copilărie să aibă un Porsche 911.

”Ar fi timpul să te concentrezi pe tenis”

Italienii au spus că sportiva britanică nu acordă atenția necesară sportului care a consacrat-o. Totul, după ce Emma Răducanu a realizat un pictorial spectaculos în celebra revistă de modă Vogue din Marea Britanie.

Frumusețea e o vină pe care oamenii de pe social media nu par să o accepte. Un șarm care, într-un fel sau altul, este folosit împotriva lor, ca și cum ar fi cauza tuturor înfrângerilor.

Criticile adresate Emmei după fotografiile de la ședințe demonstrează clar că are parte de același tratament ca și Camila. ‘Nu ar fi timpul să te concentrezi pe tenis?’, este provocarea care, într-un fel sau altul, e găsită zilnic la fotografiile celor două. Giorgi și Răducanu plătesc prețul de a fi frumoase.”, au scris cei de la Il Veggente.