Englezii sunt siguri: Conte va fi dat afară de Tottenham în această săptămână după ce a făcut iureș în club

Ioan Valentin Oprea 21.03.2023, 12:37
Englezii sunt siguri: Conte va fi dat afară de Tottenham în această săptămână după ce a făcut iureș în club

Antonio Conte e ca şi demis de la Tottenham. Italianul de pe banca lui Spurs i-a criticat în termeni duri pe Harry Kane şi pe ceilalţi coechipieri ai săi după ultima etapă din Premier League, iar mai mulţi jucători îl vor plecat pe Conte.

Rezultatul de egalitate înregistrat de Tottenham în deplasarea de pe terenul celor de la Southampton l-a scos din minţi pe Conte. Enervat de atitudinea elevilor săi, Conte a pornit o avalanşă de critici la adresa acestora, la conferinţa de presă. Antrenorul în vârstă de 53 de ani nu s-a oprit doar la jucători, ci a dat vina şi pe şefii clubului ce evoluează pe „White Hart Lane”.

Ryan Mason, posibilul succesor

Jurnaliştii din Albion anunţă la unison că zilele lui Conte sunt acum numărate. Preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, a digerat cu greu acuzaţiile venite din partea lui Conte şi pare că a luat deja hotărârea de a pune punct contractului cu acesta.

Potrivit presei din Anglia, Spurs nu va aduce un antrenor principal până la sfârşitul acestui sezon, ci va merge, foarte probabil, pe mâna secundului Ryan Mason.

Din vară, printre favoriţii şefilor de la Tottenham pentru a prelua conducerea băncii tehnice se numără nume grele ale fotbalului mondial. Francezul Zinedine Zidane, neamţul Thomas Tuchel şi Mauricio Pochettino par a fi principalii candidaţi, scriu ziarele din Marea Britanie.

Furios pe jucători

Nu suntem o echipă. Văd pe teren jucători egoişti, jucători care nu vor să se ajute unii pe alţi şi care nu pun inimă în ceea ce fac. Jucătorii nu vor să evolueze sub presiune, nu vor să joace sub stres”, a tunat Conte, la sfârşitul confruntării cu Southampton.

Conte i-a apărat pe foştii antrenori ai celor de la Spurs şi a subliniat că soluţia nu este reprezentată de schimbarea managerului.

De 20 de ani este acelaşi proprietar şi Tottenham nu a câştigat niciun trofeu. De ce? Vina este doar a clubului. Fiecare trebuie să-şi assume responsabilitatea. Pot schimba managerul, pot schimba o mulţime de manageri, dar situaţia nu se va schimba. Credeţi-mă. Jucătorii sunt parte a problemei”, a încheiat Conte.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe