EXCLUSIV. Accidentul din 2012 l-a făcut pe Lucescu să renunțe la asta. Cum fost surprins antrenorul lui Dinamo Kiev în București (FOTO)

Mihai Rosoiu 07.01.2021, 11:32

Tehnicianul român a petrecut sărbătorile de iarnă la București. Profitând de pauza din campionatul Ucrainei, „Il Luce” își rezolvă problemele de acasă și este foarte activ. Cum a fost surprins Mircea Lucescu în urmă cu puțin timp în apropierea locuinței sale din București nu mai este surprinzător pentru nimeni.

Așa cum ne-a obișnuit, Mircea Lucescu este o persoană activă. De fiecare dată când ajunge în România are un program bine stabilit. Se întâlnește cu apropiații sau merge în diverse locuri, unde are afaceri.

Cum a fost surprins Mircea Lucescu în urmă cu puțin timp. Il Luce nu mai conduce

După mult-mediatizatul accident rutier în care a fost implicat, Lucescu sr. a renunțat să mai șofeze. Atunci când este acasă, antrenorul lui Dinamo Kiev apelează la serviciile șoferului pentru deplasări. La fel s-a întâmplat și în cazul de față, când reputatul om de fotbal a fost nevoit să ajungă la Ploiești.

Echipat regulamentar, cu masca medicinală pusă, Mircea Lucescu și-a părăsit locuința din București pentru a merge la Ploiești. Se pare că scopul călătoriei este unul de afaceri.

Cei care l-au remarcat pe stradă au constatat că Mircea Lucescu se menține într-o formă de invidiat la cei 75 de ani împliniți. Mereu activ, „Il Luce” este un adevărat model de viață pentru antrenorii mai tineri.

Viața lui Mircea Lucescu, online pe platforma Parfum de glorie

De curând, reputatul gazetar Dumitru Graur a lansat platforma online parfumdeglorie.ro. Aici pot fi urmărite toate episoadele filmului „Il Luce”, o premieră în mass media din România. În cele 16 episoade, Dumitru Graur urmărește întreaga carieră a celui considerat de mulți, cel mai mare antrenor român al tuturor timpurilor.

 

De la copilăria împovărată de neajunsuri și până la gloria sportivă totală obținută ca antrenor și jucător, serialul prezintă fiecare etapă a vieții antrenorului.

Difuzat în premieră de Televiziunea Română, serialul „Il Luce” poate fi urmărit și online pe platforma www.parfumdeglorie.ro. Filmul realizat de Dumitru Graur oferă detalii nemaiauzite despre marele Lucescu și este presărat cu imagini de colecție.

Lider în Ucraina după 13 etape

Mircea Lucescu a revenit în circuitul fotbalistic internațional în 2020, când a preluat Dinamo Kiev. Rivala tradițională a fostei sale echipe, Șahtior Donețk, se află pe primul loc al clasamentului în Ucraina. Gruparea din capitala țării vecine are un avans de un punct în fața „minerilor”.

Mircea Lucescu este lider în Ucraina, cu Dinamo Kiev
Mircea Lucescu este lider în Ucraina, cu Dinamo Kiev

Campionatul se reia în Ucraina la jumătatea lunii feburarie. Cele două forțe ale campionatului ucrainian se vor înfrunta în etapa a 22 a. Pe 17 aprilie 2021, Șahtior va primi vizita Kievului lui Mircea Lucescu, în cel mai așteptat joc al întrecerii din Est.

Până atunci, Dinamo va juca primul meci din 2021 în compania celor de la Olimpik Donețk, meciul fiind programat pe data de 13 februarie, ora 17:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe