EXCLUSIV. Am aflat cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. S-ar putea să vă treziți cu ea la ușă: ”Am o firmă de livrare la domiciliu, cu un prieten!”

Andrei Alexandra / 10.12.2021, 10:58
EXCLUSIV. Am aflat cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. S-ar putea să vă treziți cu ea la ușă: ”Am o firmă de livrare la domiciliu, cu un prieten!”

Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial la gimnastică, a rămas în relații amiabile cu fostele lui soții, Larisa și Corina, după căsniciile scandaloase și divorțurile cu cântec. Și nici că le duce grija, cele două femei descurcându-se perfect cu banii, în pandemie. Dacă despre Larisa se știe deja că înregistrează câștiguri de sute mii de euro, din videochat, reporterii impact.ro au aflat recent cu ce se ocupă Corina. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că activează în domeniul HORECA, ocupându-se în paralel și cu livrarea produselor la domiciliu.

Vă mai amintiți de Corina Drăgulescu, ultima soție a fostului gimnast Marian Drăgulescu, care tânjea la marele premiu de la ”Asia Express”(Antena 1)? A fost, de departe, una dintre cele mai ambițioase participante la epuizanta competiție, fiind tot timpul pe fugă, să ajungă prima la destinație, să treacă prima probele. Pentru ea doar primul loc conta. Iată însă că și în spatele camerelor de filmare, Corina este la fel de energică și de doritoare de succes, muncind de dimineață până seară pentru afacerile sale. Activează în domeniul HORECA, așa cum avea să ne dezvăluie, în exclusivitate, după ce reporterii PlaySport.ro au surprins-o în zona Parcul Carol din Capitală, coborând dintr-o mașină colantată cu numele unei vestite firme de livrare a produselor la domiciliu.

”Sunt de zece ani în domeniul HORECA, am o cantină”

Contactată de reporterii impact.ro, Corina Drăgulescu ne-a vorbit, în premieră, despre activitatea sa, despre afacerile pe care le deține și care îi asigură un venit bun:

”Nu se știe, că nu am zis niciodată, dar eu activez în domeniul HORECA de zece ani. Avem o cantină și, împreună cu un prieten, avem și o flotă Tazz de livrare a produselor la domiciliu. Am și o pasiune pentru machiaj, dar e un extra-job, am participat și la câteva concursuri de profil”, ne-a declarat Corina, evitând însă să precizeze dacă și ea personal face livrări la domiciliu sau dacă are și angajați.

Pe vremea când era căsătorită cu Marian Drăgulescu, toată lumea credea că ea este o întreținută, că trăiește din banii sportivului. Însă, ea a demontat acele zvonuri, care nu îi făceau onoare, menționând că este pe picioarele ei, din punct de vedere financiar:”Lucrez la o firmă, nu este firma lui Marian”, se apăra ea atunci, într-un interviu tv.

Corina și Marian Drăgulescu au divorțat în urmă cu doi ani: ”Am fost și la terapie de cuplu”

Corina și Marian Drăgulescu au avut o căsnicie tensionată, cu năbădăi. Deși s-au iubit cu patimă, au recunoscut că viața lor de familie era foarte agitată, că se contraziceau des. Nici măcar terapia de cuplu nu le-a fost de vreun ajutor, ajungând, de comun acord, la un inevitabil divorț, în urmă cu doi ani. După despărțirea de Corina, fostul gimnast declara:

”Pe plan personal, am avut două relații de lungă durată, care s-au încheiat e o perioadă grea. Viața te pune la multe încercări. Noi ne-am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok”.

Cu se ocupă prima lui soție, Larisa Drăgulescu. Ziua e funcționar în administrație, noaptea e pe site-urile pentru adulți. Are venituri lunare de 50.000 de euro

Într-un interviu acordat pentru impact.ro, Larisa Drăgulescu, prima soție a lui Marian Drăgulescu, ne declara că lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de petrol, din Reșița. Și că-și rotunjește veniturile din colaborarea cu un site de adulți vestit în lume, unde postează fotografii și filmulețe, în care apare dezbăcată, fanii plătind în jur de 10 euro lunar, ca să-i admire trupul. Nu-i pasă de gura lumii:

”Gurile rele există, bineînțeles, și mă blamează pentru ceea ce am ales să fac însă, dacă stăm să ne gândim bine, în fond, eu pe rețelele mele de socializare întotdeauna am avut postări provocatoare sau deloc cuminți, aș putea spune, așa că nu e este ca și cum am fost o “călugăriță” și acum am ales să mă dezbrac. Îmi place să pozez erotic sau chiar porno și nu am niciun fel de inhibiție în ceea ce privește asta, mă simt fericită că pot să fac asta și să câștig bani frumoși făcând ceva ce îmi place”. Ea câștigă chiar și 50.000 de euro lunar: ”Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară “la muncă” înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor”, povestea Larisa Drăgulescu la PRO TV.