Exclusiv. „Am făcut videochat de nevoie. Nu aveam ce să mănânc. Acum sunt însărcinată și cred că voi avorta”. Destainuiri cutremurătoare ale unei iubite de fotbalist

Claudia Balan 22.01.2021, 15:08
Exclusiv. „Am făcut videochat de nevoie. Nu aveam ce să mănânc. Acum sunt însărcinată și cred că voi avorta”. Destainuiri cutremurătoare ale unei iubite de fotbalist

„Am făcut videochat pentru că nu aveam ce să mănânc. Acum sunt însărcinată și cred că voi face avort”. Destainuiri cutremurătoare ale unei iubite de fotbalist

Are 28 de ani, este frumoasă de pică, dar a trăit până acum cât alții într-o viață. Ioana Golea a fost  arbitru de fotbal în Liga a II-a și a ajuns în atenția publicului după ce a dezvăluit faptul că iubitul ei, Marius Ioniță, este parior înrăit și juca inclusiv împotriva propriei echipe, Gloria Buzău.

„Am făcut videochat pentru că nu aveam ce să mănânc. Acum sunt însărcinată și cred că voi face avort”

Ioana Golea a acceptat să acorde un interviu, în exclusivitate, pentru playsport.ro, în care vorbește deschis despre perioada în care a făcut videochat, despre cauzele care au împins-o să recurgă la o asemenea activitate, dar mai ales despre motivele pentru care a ales să se răzbune pe iubitul ei, pe care l-a prins în casă cu o altă femeie.

Ioana Golea, fosta iubită a lui Marius Ioniță
Ioana Golea, fosta iubită a lui Marius Ioniță

Asumată, tânăra ne-a vorbit și despre problemele de sănătate, care au determinat-o să se retragă din arbitraj, dar și despre greutățile pe care le întâmpină ca mamă singură a unei fetițe de 8 ani.

De asemenea, ea ne-a făcut și o dezvăluire uluitoare: este INSĂRCINATĂ în șase săptămâni cu fotbalistul parior, însă acesta nu dorește copilul.

A aflat că e însărcinată, dar nu crede că poate ține copilul

Ioana, ne-ai dat o veste bombă. Ești însărcinată. Cum a primit Marius Ioniță vestea?

Da, sunt însărcinată în șase săptămâni, vestea m-a luat și pe mine prin surprindere. Nu foarte bine, ținând cont că citește mesajele mele, dar nu reacționează în niciun fel. Probabil că nu își dorește acest copil. Aș fi vrut să putem sta de vorbă, un copil nu este o jucărie. Din păcate, nu pot forța un dialog dacă el nu își dorește.

Cum i-ai dat vestea și ce vei face pe mai departe? Vei duce sarcina până la capăt, chiar dacă el nu își va asuma responsabilitatea?

Pe 27 decembrie m-am dus la Breaza să îi spun că sunt însărcinată. Numai că, ce să vezi, el era în casă cu o altă femeie, o voleibalistă din Galați. Nu știu ce voi face pe viitor, dacă îl voi păstra sau nu  (N.R: incepe să plângă). Este foarte greu să crești un suflet de una singură. Eu mai am un copil pe care îl cresc fără ajutor, nu este deloc ușor. Am să mă hotărăsc până la sfârșitul acestei luni. Am sufletul sfâșiat, mă chinuie ideea de a face un avort, dar pe de altă partă îmi este cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură. Este o decizie care mă macină și nu mă mai lasă să dorm noaptea.

L-a prins în timp ce o înșela

Revenind la Marius, cum a reacționat atunci când l-ai prins cu o altă femeie?

Mi-a spus că nu este ceea ce cred, că era pentru prima dată când se vedeau. Logic că nu l-am crezut. I-am spus că pentru răul pe care mi l-a făcut, o să divulg faptul că este parior înrăit. Nu m-a crezut pentru că știa cât îl iubesc și că nu i-aș face rău. Nici nu aveam de gând atunci. Mai apoi, am aflat că a petrecut Revelionul cu femeia despre care spunea că nu are nicio legătură. Da, m-am înfuriat teribil, am fost extrem de rănită, nu îmi venea să cred că m-a lăsat de anul nou singură, gravidă fiind, și s-a dus cu altă femeie.

E arbitru de fotbal, dar a trecut prin momente dificile
E arbitru de fotbal, dar a trecut prin momente dificile

Noaptea de Revelion a fost momentul în care ai decis să te răzbuni?

Da. Răzbunarea este arma prostului, știu, dar am văzut negru în fața ochilor. Eu și Marius am fost prieteni extrem de buni timp de 14 ani, ne-am fost alături la bine și la greu. Credeam că îl cunosc mai bine ca oricine, dar iată că m-am înșelat. Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui niciodată. Putea să fie sincer și să îmi spună dacă voia să aibă o altă relație, aș fi înțeles. Dar el a mers la două capete mult timp, a crezut că o să-i meargă la infinit. Curios este faptul că nu a părut deloc supărat nici după apariția articolelor în presă, nici după ce a fost suspendat. Nu pare să fie foarte afectat.

Videochatistă de nevoie

Să trecem, acum, la perioada în care ai făcut videochat!

Da, s-a întâmplat în 2018, pentru o perioadă de două luni. Aș vrea să specific faptul că atunci când m-am apucat, nu mai eram arbitru. M-am retras în același an, cu câteva luni înainte, din cauza unei probleme grave de sănătate, care nu îmi mai permitea să fac efort fizic atât de intens. Boala nu a trecut nici acum, dar o țin sub control. Revenind la videochat, da, îmi asum tot ceea ce am făcut în viață, și bune și rele. Am un copil de crescut și pentru ea fac orice. Au fost perioade în care nici nu aveam ce să mănânc. Este foarte ușor să judeci un om, fără să știi care sunt motivele care l-au determinat să facă așa ceva. Nu mă mândresc cu acea perioadă, dar nici nu o să las capul în pământ, pentru că nu m-am dus la nimeni să cer nimic. Am făcut ceea ce am considerat că este mai bine pentru mine și pentru copilul meu, trebuia să ies din impasul în care intrasem.

De ce te-ai oprit după două luni?

Scopul meu a fost să strâng bani pentru ce aveam nevoie atunci. M-am tot gândit cum să fac rost de ei, dar în orice domeniu aș fi muncit, îmi era imposibil să strâng o asemenea sumă într-un timp atât de scurt. Aș fi avut varianta unui credit la bancă, dar nu mi-aș face vreodată, pentru că am traume din copilărie, atunci când banca a luat casa în care locuiam cu familia mea. Așa că mi-a rămas această soluție, să fac videochat. Am zis că dacă altii pot, eu de ce nu aș putea? Însă, a fost mult mai dificil decât mă așteptam. În momentul în care am strâns banii, am renunțat. Nu sunt făcută pentru așa ceva. De atunci și până acum au mai fost perioade în care am avut nevoie de bani, dar nu am vrut să mă reapuc. Acum am două job-uri, nu îmi este ușor, dar trebuie să îmi cresc fetița. Copilul meu are nevoi multe, ce nu pot fi plătite din pensia alimentară de 240 lei pe care o primește (n.r: tatăl fiicei Ioanei Golea este un personaj cunoscut în lumea fotbalului, căruia nu îi vom dezvălui identitatea din motive care țin de intimitatea personală a acestuia).

Marius Ioniță i-ar datora sume mari de bani

Revenind la Marius, este adevărat că îți datorează bani?

Da, vorbim de sume mari. L-am rugat, deja, sa îmi dea banii înapoi. Săptămâna viitoare va primi și o notificare din partea avocatului meu. Eu pot demonstra ceea ce spun, pentru că totul s-a făcut prin transfer bancar. Dacă este nevoie să ajungem la proces, vom ajunge.

Dacă el ți-ar cere să naști copilul și să vă împăcați, ai accepta?

Nu știu să răspund la această întrebare. Legat de împăcare nu cred, eu nu pot trece peste infidelitate, mai mult ne-am chinui unul pe altul. Legat de copil, mi-a demonstrat deja că este un om pe care nu te poți baza, un om care nu își poate asuma responsabilități. După această perioadă, am senzația că nu îl mai cunosc, parcă vorbesc despre un străin. Îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, eu îl iubeam și nu mi-aș fi dorit să trec printr-un asemenea necaz, dar așa a vrut el să fie.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe