EXCLUSIV. Femeia arbitru din România care face videochat. Fotografii indecente cu cea care l-a deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău

Claudia Balan 21.01.2021, 21:06
EXCLUSIV. Femeia arbitru din România care face videochat. Fotografii indecente cu cea care l-a deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău

Femeia arbitru din România care face videochat. Fotografii indecente cu femeia care l-a deconspirat pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău ne-au fost furnizate după ultimele informații apărute despre acest caz.

Femeia arbitru din România care face videochat. Fotografii indecente

Scandalul fotbalistului de la Gloria Buzău, prins în timp ce paria împotriva echipei sale, escaladează. După ce playsport.ro a aflat cine este femeia care l-a deconspirat pe Marius Ioniță, a venit momentul replicii. O replică anonimă, care conține câteva fotografii indecente și un mesaj scurt. Persoana anonimă care ne-a oferit aceste informații susține că în imagini se află Ioana Golea, fosta iubită a fotbalistului parior. De asemenea, aceeași sursă afirmă faptul că tânăra femeie-arbitru face videochat de multă vreme. Apariția acestor ultime informații din scandalul pariurilor de la Gloria Buzău ar putea deschide alte uși subterane ale fotbalului românesc.

Imaginile sosite astăzi la redacție sunt mai mult decât grăitoare
Imaginile sosite astăzi la redacție sunt mai mult decât grăitoare

Și-a turnat iubitul pentru că a înșelat-o!

La începutul anului, Prosport anunța faptul că Marius Ioniță este un parior înrăit și că joacă împotriva propriei echipe. Informația a fost dată publicității chiar de iubita acestuia, care a dorit să se răzbune pentru faptul că fotbalistul a înșelat-o, deși aveau o relație serioasă și planuri de viitor. Infidelitatea nu a fost una ușor de asimilat de Ioana, care l-a găsit pe Marius în propria lor casă cu o altă femeie, o cunoștință a femeii-arbitru, de altfel. Imediat, Comisia de Etică și Disciplină din cadrul clubului a demarat o anchetă internă și a emis și un comunicat prin intermediul căruia a transmis că apărătorul nu va mai avea voie să joace până la finalizarea cercetărilor:

Nu am crezut că bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu, l-am susținut în viciului lui, mi-ar face așa ceva. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea”, a declarat Ioana, pentru sursa sus menționată!

Susține că iubitul este dependent de pariuri

Femeia arbitru, care a sucit mințile multor bărbați din fotbalul românesc, susține că Marius Ioniță devenise dependent de pariuri și că, pentru a-I alimenta acestuia viciul, îl împrumuta cu sume mari de bani:

“La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online.

Sursa playsport.ro susține că în imagini se află femeia arbitru care l-a turnat pe Marius Ioniță
Sursa playsport.ro susține că în imagini se află femeia arbitru care l-a turnat pe Marius Ioniță

Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”, a mai spus tănăra.

Urmăriți Playsport.ro și pe