EXCLUSIV. Cât oferă Mohammad Murad pentru a prelua Dinamo. Sumă uriașă pusă la bătaie. „Până vineri, știm tot”

Autori: Bădulescu Silvian, Cătălin Mureșanu / 03.08.2022, 17:46
  • Ieri (n.r. – marți, 2 august), Playsport.ro a oferit imagini și detalii, în exclusivitate, de la întâlnirea dintre personajele importante din viața lui Dinamo. Într-un „meeting” privind viitorul financiar al clubului, Playsport.ro a prezentat, pe rând, personalitățile din angrenajul echipei care și-au făcut apariția;
  • Cireașa de pe tort a reprezentat-o Mohammad Murad, om de afaceri libanez, despre care s-a scris că ar putea prelua Dinamo. Astăzi (n.r. – miercuri, 3 august), Playsport.ro oferă detalii, în exclusivitate, în ceea ce privește oferta oficială făcută de către acesta;
  • Mai exact, Mohammad Murad pune pe masă 1,2 milioane de euro. Totuși, există și o condiție: lângă el trebuie să mai vină cineva și să susțină clubul cu cel puțin aceeași sumă.

Oferta făcută de Mohammad Murad pentru Dinamo

Marți, 2 august, la sediul cabinetului de avocatură Țuca, Zbârcea și Asociații SCA, de la Piața Victoriei, a avut loc o întâlnire importantă pentru viitorul echipei Dinamo.

Și-au făcut apariția Elias Bucurică (VEZI FOTO), Claudiu Ciolan, Claudiu Balog și Vlad Iacob. Practic, sponsori importanți, dar și administratorul special.

Întâlnirea a durat aproximativ două ore, după cum Playsport.ro a anunțat la momentul respectiv.

Gheorghe „Tata” Nițu și Marian Iuhasz au fost convocați dar, din cauza unor probleme personale, n-au putut veni.

Totuși, cireașa de pe tort a reprezentat-o venirea lui Mohammad Murad (VEZI FOTO). Playsport.ro a prezentat, în exclusivitate, pe 20 iulie, varianta omului de afaceri libanez pentru Dinamo.

Acesta a fost reperat de către reporterii aflați la fața locului în momentul în care a intrat în clădire.

Ulterior, la finalul întâlnirii, unul dintre reporterii Playsport.ro a discutat cu omul de afaceri. Posibilul finanțator de la Dinamo s-a rezumat la a transmite că, până vineri, vor fi clare ultimele detalii legate de investiție.

„Lucrurile sunt bune, ne-am întâlnit, am discutat. Până vineri, vom ști exact ce se întâmplă, cum stau lucrurile! E adevărat, sunt multe lucruri de pus la punct”

Vineri, zi decisivă pentru Dinamo

Playsport.ro oferă ultimele informații legate de oferta făcută de cel care deține mai multe hoteluri în București și pe Litoral.

Astfel, suma este de 1,2 milioane de euro. Cu această cifră, Murad dorește să intre în acționariatul echipei. Totuși, omul de afaceri libanez se va implica dacă va veni cineva lângă el.

Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo și să investească. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50%, dar caută un partener. E vorba de cineva care nu a condus în fotbal până acum.”, este declarația dată de Dorin Iacob, pe 15 iulie, la Playsport LIVE.

Astfel, ziua de vineri, 5 august, se poate dovedi decisivă pentru Dinamo. Pe modelul Șucu la Rapid, și „câinii” pot intra într-o nouă eră. Totul se poate întâmpla la o zi după primul meci din istorie, din Liga a 2-a, cu Progresul Spartac.

Rămâne de văzut, totuși, dacă va veni cineva cu încă 1,2 milioane de euro pentru a-l convinge pe Murad să cumpere 50% din acțiuni.