EXCLUSIV Cine pierde cel mai mult după retrogradarea lui Dinamo. „Toată lumea știe asta”

Radu Bordei 16.07.2022, 08:10
EXCLUSIV Cine pierde cel mai mult după retrogradarea lui Dinamo. „Toată lumea știe asta”

Retrogradarea lui Dinamo nu îi afectează doar pe câini. Întreaga primă ligă va suferi de pe urma dispariției alb-roșiilor, asta pentru că interesul pentru competiție va scade considerabil. Și asta poate să se simtă când vine vorba de atragerea sponsorilor.

Retrogradarea lui Dinamo, lovitură pentru Liga Profesionistă. De ce va avea de suferit forul condus de Gino Iorgulescu

Invitat la Playsport Live, Dorin Iacob, fost analist politic și om implicat în negocierile pentru aducerea unui finanțator la Dinamo, a explicat de ce Liga 1 pierde prin dispariția lui Dinamo.

Dispariția lui Dinamo din Liga 1 costă și LPF. Ratingul lui Dinamo nu îl au multe echipe din prima divizie, asta este cunoscut când vine vorba de publicitate, etc. Dinamo are fani, acesta este cel mai important lucru la un club de fotbal. Asta este un lucru bine de știut și pentru cei care investesc, așa cum o fac ei, dar și pentru cei care vor să investească .  Valoarea unei afaceri este dată de public, nu din vânzarea de jucători sau altceva. Acolo se vede o afacere bună, iar Dinamo beneficiază de asta, a declarat Iacob

Acesta îi informează pe suporteri că Dorin Șerdean, principalul acționar al clubului în acest moment, nu va pune bețe în roate unui eventual investitor.

Domnul Șerdean nu cere nimic exagerat, nici ca bani și nici ca eșalonare a datoriilor sau ceva. Este un om inteligent, dar este supărat după ce a fost atacat și jignit în toate felurile. Dar nu este deloc nerezonabil, a comunicat Iacob

De ce s-a retras de la discuții Adrian Tomșa

Playsport a aflat în exclusivitate că dinamoviștii erau prinși în negocieri intense cu patronul Clever Media, Adrian Tomșa. Din păcate pentru „câini”, omul de afaceri a decis că nu mai dorește să continue demersul.

Domnul Tomșa a fost real interesat de Dinamo, au început să facă o echipă bună. Dar când un om decide să facă un anumit pas în afaceri și tot el vrea să controleze pașii de expunere în public. Domnul Tomșa a fost rezervat să continuie din moment ce s-a aflat înainte de momentul potrivit. Mișcarea pe care o face un anumit investitor poate să trezească un semn de întrebare.

Domnul Tomșa analiza posibilitatea de a investi în club și a înțeles exact latura juridică a clubului și, având și o afacere în presă, a înțeles ce înseamnă zvonistica negativă. Din păcate, conform modului în care s-a exprimat domnia sa în acele momente, eu zic că sunt șanse mici să revină, a declarat Dorin Iacob

Urmăriți Playsport.ro și pe