EXCLUSIV. Dario Bonetti, despre probleme din jurul lui Dinamo. „Prea mulți oameni vorbesc acolo fără să aibă cunoștințe despre fotbal!”

Bădulescu Silvian Andrei Alexandra 24.09.2022, 10:37
EXCLUSIV. Dario Bonetti, despre probleme din jurul lui Dinamo. „Prea mulți oameni vorbesc acolo fără să aibă cunoștințe despre fotbal!”

Miercuri, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate, Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” s-a adresat Tribunalului București printr-o contestație. Reprezentanții APCH au solicitat anularea admiterii cererii de plată pe care administratorul judiciar, RTZ & Partners SPRL, a acceptat-o în legătură cu creanța lui Dario Bonetti;

  • Playsport.ro a luat legătura cu antrenorul italian, cel care a avut trei mandate pe banca „câinilor roșii”. Tehnicianul de 61 de ani a refuzat să comenteze contestația depusă de către suporterii dinamoviști. Totuși, fostul fotbalist de la Roma și Juventus a vorbit despre situația echipei. În ciuda modului în care a fost înlăturat anul trecut, Dario Bonetti rămâne dinamovist.

„E o durere imensă să văd Dinamo în liga secundă”

Miercuri, 21 septembrie, Playsport.ro a anunțat, în exclusivitate, faptul că Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” s-a adresat Tribunalului București printr-o contestație.

Reprezentații APCH au solicitat anularea admiterii cererii de plată pe care administratorul judiciar, RTZ & Partners SPRL, a acceptat-o în legătură cu creanța lui Dario Bonetti.

Playsport.ro a luat legătura cu tehnicianul de 61 de ani. Italianul a refuzat să comenteze.

În momentul de față aștept. Nu știu nimic despre acțiunile lor și nu vreau să comentez despre acest subiect.”

Însă, cel care a avut trei mandate pe banca „câinilor roșii” (2009, 2012, 2021) a mărturisit că încă urmărește formația din „Ștefan cel Mare”, chiar și în liga secundă. În același timp, a menționat și o problemă majoră în jurul echipei.

Nu am mai ținut legătura cu suporterii. Totuși, urmăresc echipa, bineînțeles. Problema este următoare: prea mulți oameni vorbesc acolo fără să aibă cunoștințe despre fotbal. În fotbalul românesc nu îți trebuie bani mulți pentru o bună organizare. Când joci în Champions League, da, ai nevoie să îți iei jucători buni. Totuși, nu vreau să intru în vreo polemică.”

În același timp, Dario Bonetti speră ca Dinamo, în viitorul apropiat, să revină în prima divizie.

Mă uit la meciurile echipei, urmăresc ce se întâmplă, pentru că Dinamo este în inima mea. Este o durere imensă să văd echipa în liga secundă. Sper să creeze o echipă competitivă și să se întoarcă în prima ligă. Este o formație cu suporteri minunați și o istorie bogată.”

Pe banca echipei din „Groapă”, Dario Bonetti a avut trei mandate. În timpul petrecut în centrul Bucureștiului, italianul a cucerit Cupa României și Supercupa României și, totodată, a realizat Minunea de la Liberec.

Sursă foto: Dinamo București.

Dinamo, egal fără goluri la Chiajna

Elevii lui Ovidiu Burcă au profitat de pauza competițională generată de meciurile internaționale. Astfel, „câinii” au disputat un meci amical cu Concordia Chiajna, formație din același eșalon. Partida a fost transmisă pe YouTube.

În amicalul disputat în județul Ilfov, pe terenul secund al Concordiei, antrenorul dinamovist a trimis următorul „11” de start pe teren:

Oncescu – Buleică, Bena, Dudea, Șerban – Gorka, Borcea, I. Roșu – Gavrilă, Buhăescu, Bani. Pe bancă s-au aflat Dujmovic, Fara, Moura, Lazăr, Iglesias, Florescu, Ionescu, Patriche, Giafer, Bobea, N. Roșu și Delciu.

După 90 de minute, Concordia Chiajna și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0, după un meci fără prea multe șanse de gol.

Pentru „câini” urmează un meci în deplasare, în Cupa României, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, joi, 29 septembrie, de la 21.30. În ceea ce-o privește pe Concordia Chiajna, „vulturii verzi” primesc pe Universitatea Cluj în aceeași zi, dar de la 18.45, tot în Cupa României, faza play-off-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe