EXCLUSIV Dorin Șerdean, lovitură finală pentru Dinamo! A câștigat și ultimul proces, ce urmează pentru club

Octavian Vasilescu Cătălin Mureșanu 12.05.2022, 19:20
EXCLUSIV Dorin Șerdean, lovitură finală pentru Dinamo! A câștigat și ultimul proces, ce urmează pentru club

Dorin Șerdean a câștigat un nou proces cu Dinamo, iar clubul este acum nevoit să-l repună în funcția de președinte.

Curtea de Apel București i-a dat câștigat de cauză omului de afaceri, după ce administratorul judiciar RTZ a contestat victoria inițială a lui Șerdean. Instanța a decis că Dorin Șerdean trebuie repus în funcția de președinte la Dinamo. Mai mult decât atât, acesta trebuie să primească salariile pe care nu le-a mai încasat după ce a fost schimbat din funcție.

Dinamo trebuie să-l repună în funcție pe Dorin Șerdean

Instanța a decis că Șerdean a fost concediat în mod nejustificat, astfel că Dinamo trebuie să-l reangajeze și să-i plătească cele 16 salarii restante. Șerdean va intra cu această sumă la masa credală și clubul va fi nevoit să-i achite banii în cadrul procesului de reorganizare. O nouă piatră de moară în plin proces de insolvență. Această decizie este definitivă!

Dinamo a irosit 10.000 de lei cu acest proces

Răzvan Zăvăleanu a încercat să blocheze această decizie în urmă cu două luni, când folosit ordonanța președințială după victoria lui Șerdean. Dinamo a mai respirat timp de două luni, dar Curtea de Apel București i-a dat dreptate lui Șerdean și la acest nou termen.

Din informațiile Playsport, Dinamo a achitat o cauțiune de 10.000 de lei pentru a depunde ordonanța președințială, în încercarea de a bloca revenirea lui Șerdean în club. Acești bani au fost sacrificați din start, pentru că scopul ordonanței a fost acela de a mai câștiga niște timp. În contextul în care Dinamo are mari probleme financiare, o astfel de sumă ar fi putut ajuta clubul în alt mod.

Dorin Șerdean a devenit recent administratorul firmei Lotus, acționarul majoritar (72%) al SC Dinamo 1948 SA. Ulterior, același Șerdean a câștigat procesul prin care solicitiă să fie repus în funcția de președinte executiv al clubului Dinamo. Tribunalul București i-a dat câștig de cauză omului care l-a adus la București pe celebrul Pablo Cortacero, patronul fantomă de la Dinamo. Curtea de Apel a reconfirmat acum acest verdict.

Funcția de președinte în acest moment, la Dinamo, este sinonimă cu funcția de administrator special. Acest post este ocupat în prezent de Iuliu Mureșan, care ar fi la un pas să demisioneze, așa cum Playsport v-a anunțat.

Urmăriți Playsport.ro și pe