VIDEO EXCLUSIV. Gigi Becali, apărat de un fost campion cu FCSB. Mesaj pentru jucători: „El nu se poate implica în calitatea ta de sportiv”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 18:47
VIDEO EXCLUSIV. Gigi Becali, apărat de un fost campion cu FCSB. Mesaj pentru jucători: „El nu se poate implica în calitatea ta de sportiv”

Gigi Becali a fost apărat de Sorin Ghionea după ce FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1. Invitat la PlaySport Live, fostul fundaș central al echipei roș-albastre, cu care a câștigat două titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României și a jucat în grupele UEFA Champions League, a explicat că declarațiile și implicarea patronului nu ar trebui să le afecteze așa de mult jucătorilor performanța individuală de pe teren.

Sorin Ghionea crede că nu Gigi Becali este de vină pentru unele greșeli impardonabile ale jucătorilor de la FCSB

Întrebat despre cauzele care au dus la pierderea unui nou titlu, Sorin Ghionea a spus că cei de la FCSB știu exact cauza, dar nu vor să o recunoască. Cu aluzie spre implicarea lui Gigi Becali. Dar, în același timp, a explicat și că greșeli, cum a fost cea de la golul doi marcat de FC Voluntari pe Arena Națională, nu pot fi puse pe seama implicării sau criticilor patronului.

Cred că ar trebui să își pună singuri întrebarea ce le lipsește. Cu siguranță știu răpunsul, dar nu vor să-l spună. În momentul în care nu prea ai foarte mare autoritate ca antrenor… Să dea Dumnezeu să rămână (n.r. Toni Petrea). Înseamnă că sunt mulțumiți de lucrul pe care l-a făcut. Este de actualitate că există implicarea patronului, dar tu ca sportiv, el nu se poate implica în calitatea ta. La ultimul meci, golul care s-a luat, chiar dacă s-a dat din offside. În același timp, au fost și meciuri când au egalat în minutul 93, 94.

Se pune presiune mare. Lipsa rezultatelor… Să ne aducem aminte de episodul Iași, la fel ultima fază, la un corner și un contraatac. Neparticipând în competiții europene, neatragand lângă tine sponsori cu bani, ai un anumit buget. Am citit că patronul trebuie să vină iar cu bani să suplimenteze”, a spus Sorin Ghionea la PlaySport Live.