EXCLUSIV. O nouă investiție din partea DDB. Ovidiu Burcă a cerut, fanii au plătit

Bădulescu Silvian 15.09.2022, 10:59
EXCLUSIV. O nouă investiție din partea DDB. Ovidiu Burcă a cerut, fanii au plătit
 • Dinamo are parte de un debut greu de sezon în eșalonul secund. „Câinii” ocupă doar locul 15, cu două victorii în șase etape scurse;
 • O parte din problemele sportive pe care le înfrunta jucătorii sunt puse, de antrenorul Ovidiu Burcă, pe seama unei pregătiri fizice slabe în vară;
 • În acest sens, staff-ul antrenorului de 42 de ani a fost completat, în luna august, cu un preparator fizic. În plus, conform surselor Playsport.ro, membrii DDB au investit aproximativ 5000 de euro pentru o aparatură de la Catapult care monitorizează parametrii jucătorilor. Un astfel de aparat a mai fost folosit de „câini” în vremea în care, director sportiv în „Ștefan cel Mare” era Mario Niculae.
 • Investiție de 5000 de euro făcută de DDB pentru jucătorii lui Dinamo

  Dinamo a obținut doar două victorii în acest sezon al eșalonului secund, ambele la limită, 1-0 cu Progresul Spartac și 1-0 cu Concordia Chiajna.

  Ovidiu Burcă s-a arătat nemulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor. Ba chiar și Vlad Iacob, administratorul special, a subliniat acest aspect.

  Pregătirea fizică, în opinia staffului actual, putea fi mai bună. Încercăm să remediem aceste probleme, trebuie să recuperăm.”, declarat Vlad Iacob pentru Radio Dinamo 1948, după meciul cu Spartac.

  În acest sens, suporterii din DDB nu au stat cu mâinile în sân. Aceștia au efectuat o investiție de aproximativ 5000 de euro pentru un sistem de monitorizare a parametrilor jucătorilor. Aparatul de la Catapult a fost predat clubului prin Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”.

  Este, de altfel, prima acțiune pe care o face Programul „DoarDinamoBucurești” în mandatul noului președinte, Eduard Ziriakus-Galan.

  „Câinii” au mai lucrat cu Catapult

  Formația din „Ștefan cel Mare” a mai lucrat, în urmă cu un an, cu firma respectivă.

  La momentul respectiv, în vara lui 2021, prin managerul sportiv Mario Niculae, Dinamo anunța parteneriatul.

  Îi mulțumesc domnului Henrique Ortigao pentru eforturile făcute și pentru că a acceptat să unim aceste două mari branduri, Dinamo București și Catapult Sports.

  Cu siguranță, cea mai nouă versiune a celor de la Catapult îi va ajuta pe jucătorii noștri să își atingă potențialul maxim în noul sezon.”

  Ulterior, după plecarea lui Mario Niculae din „Groapă”, a început un scandal între acesta și Constantin Eftimescu, președintele de la momentul respectiv.

  Eftimescu l-a acuzat pe Mario Niculae de faptul că a luat și aparatura de la Catapult, odată cu plecarea sa.

  Dinamo debutează în Cupa României

  Dinamo debutează în noul sezon de Cupa României. Formația din „Ștefan cel Mare” intră mai devreme în competiție, în turul 3, din cauza ligii în care evoluează.

  „Câinii” se deplasează în Ilfov, la Tunari, pentru confruntarea cu echipa de pe locul secund din seria a patra a Ligii a 3-a.

  Dinamo se întâlnește pentru a doua oară în 2022 cu CS Tunari. Cele două formații au jucat, în vară, la Săftica, un meci amical. Echipa din București s-a impus cu 2-0.

  Totuși, lucrurile stau diferit acum. „Câinii” au început greu sezonul din eșalonul secund. Formația antrenată de Ovidiu Burcă ocupă doar locul 15, cu șase puncte și două victorii.

  Adversarii de astăzi, CS Tunari, fac parte din seria a patra a Ligii a 3-a. Aici îi au adversari pe „câinii” Ministerului de Interne, CS Dinamo.

  CS Tunari – Dinamo se joacă pe stadionul comunal, începând cu ora 16.30.

Urmăriți Playsport.ro și pe