EXCLUSIV. Ofertă neașteptată din Italia pentru Antonio Sefer. Mijlocașul lui Rapid, coleg cu Radu Drăgușin?

Autori: Bădulescu Silvian, Cătălin Mureșanu / 12.01.2022, 13:19
EXCLUSIV. Ofertă neașteptată din Italia pentru Antonio Sefer. Mijlocașul lui Rapid, coleg cu Radu Drăgușin?

Ieri, în presă, agentul Florin Manea a vorbit despre interesul mai multor echipe din Italia pentru Antonio Sefer, cel mai promițător tânăr jucător din lotul echipei Rapid București. Playsport a aflat numele a două formații din „Cizmă” care-l urmăresc pe fotbalistul legitimat la echipa giuleșteană.

Serie A sau Serie B?

Din sursele Playsport, s-au aflat numele a două echipe care l-ar dori pe Antonio Sefer, fotbalist care a ajuns la Rapid în momentul în care echipa evolua în Liga a 3-a și care a devenit, încet, dar sigur, jucător de bază în Giulești.

Agentul a declarat ieri că Antonio Sefer este urmărit de patru echipe, toate din Serie A, pe când costul transferului ar urma să fie  în jur de 1.000.000 de euro.

Există un interes pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae, președintele Rapidului. I-am comunicat că există acest interes. E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis „încearcă să obții cât mai mult posibil”. Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare” a spus acesta pentru GSP Live.

Astfel, conform surselor Playsport, două dintre echipe sunt Sampdoria, echipa unde este împrumutat Radu Drăgușin de către Juventus Torino, și Pisa, formație care evoluează în Serie B.

Coleg cu Radu Drăgușin sau cu Marius Marin?

În cazul în care o oferta se va concretiza pentru Antonio Sefer din partea unei dintre echipe, acesta ar putea deveni coleg cu alți fotbaliști români. Cu unul dintre ei, Radu Drăgușin, a jucat deja la reprezentativa under-21, într-o partidă contra reprezentativei similare a Georgiei.

Celălalt român este Marius Marin, căpitanul echipei under-21 de la Campionatul European din acest an, în partidele cu Olanda și Ungaria. De asemenea, el a avut banderola de căpitan și la Jocurile Olimpice, în lotul pe care Mirel Rădoi l-a deplasat în Tokyo. Cei doi, Sefer și Marin, au evoluat împreună, în Asia, la turneul pentru reprezentativele under-23 în care „tricolorii” au ratat calificarea din grupele competiției.

Contractul lui Sefer cu Rapid expiră în vara anului 2023. El este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro. În actuala stagiune, Antonio Sefer a disputat 17 partide pentru Rapid București, dintre care 15 în Liga 1 și 2 în Cupa României.

Momentan, el nu a marcat nici un gol în Liga 1, însă a oferit două pase decisive, pe când Rapid speră la clasarea pe o poziție de play-off la finalul sezonului regular.