EXCLUSIV. Protecția Copilului, la ușa vilei în care locuiesc Anamaria Prodan și Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf

Andrei Alexandra 05.10.2022, 19:24
EXCLUSIV. Protecția Copilului, la ușa vilei în care locuiesc Anamaria Prodan și Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf

Scandalul public dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, produs pe 23 septembrie în Snagov, continuă să producă efecte de natură legală. De această dată este vorba despre intervenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, care a declanșat o anchetă după ce fiul celor doi, Laurențiu jr, 14 ani, cunoscut sub apelativul de Bebeto, ar fi asistat la cearta violentă a părinților, cu efecte asupra stării sale emoționale.

Informația a fost confirmată pentru Playsport de DGASPC Ilfov, care, la o interpelare din partea publicației, a răspuns: ”Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”. Este vorba despre legea privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

”Copilul tremură încontinuu”

O echipă de la DGASPC Ilfov ar fi făcut deja o vizită acasă la Anamaria Prodan pentru a lua contact cu minorul. El ar urma să intre și sub supravegherea unui psiholog.

Într-o declarație oferită pentru realitatea.net la scurt timp după conflictul stradal cu actualul antrenor de la Neftci Baku, Anamaria Prodan spunea: ”Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat”.

Și a adăugat:

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”.

”Acest subiect nu e de interes național”

Acum, Anamaria Prodan nu dorește să comenteze episodul legat de demersul DGASPC:

”Am făcut notificare la toate instituțiile, începând cu CNA, să nu se mai pomenească absolut nimic din ceea ce ar putea să-mi distrugă copilul. Nimeni nu are dreptul să mai scrie absolut nimic. Acest subiect nu e de interes național, nu este problema nimănui, iar faptul că suntem persoane publice nu dă dreptul nimănui să-mi distrugă copilul din toate punctele de vedere. Dacă publicațiile vor continua să facă acest circ mediatic, vor fi date în judecată, cu dovezi despre cam ce trăiește copilul meu. Și voi merge până la capăt să schimb și legea în România dacă va fi nevoie”.

După o căsnicie de 15 ani, cei doi se află în plin proces de divorț, iar în urmă cu circa două săptămâni au ajuns la Poliție în urma încăierării de pe stradă, în zona vilei impresarei din Snagov. Cei doi s-au acuzat reciproc de loviri, iar Reghecampf a apărut cu ochiul stâng tumefiat la botezul lui Liam, fiul său din relația cu Corina Caciuc.

Trei dosare penale deschise la Snagov

Ambii s-au ales cu dosare penale și cu ordine de protecție din partea polițiștilor după ce au fost audiați în birouri diferite. Pentru tehnician există un dosar suplimentar, fiindcă l-ar fi lovit și pe șoferul fostei sale soții.

Incidentul ar fi pornit cu ocazia vizitei pe care Reghecampf dorea să o facă lui Bebeto, dar întâlnirea cu Anamaria a încins spiritele, situația scăpând complet de sub control.

Urmăriți Playsport.ro și pe