EXCLUSIV. Situația lui Moura, clarificată de Zăvăleanu. „L-am lăsat să meargă la Rapid. Nu suntem a cincea roată la căruță!”

Autori: Bădulescu Silvian, Cătălin Mureșanu / 12.07.2022, 22:38
EXCLUSIV. Situația lui Moura, clarificată de Zăvăleanu. „L-am lăsat să meargă la Rapid. Nu suntem a cincea roată la căruță!”
  • Gabriel Moura are șanse mari să rămână la Dinamo. Fundașul de bandă brazilian poate continua alături de „câini” în următoarea stagiune de Liga a 2-a;
  • În ultimele zile, în presă s-a scris că acesta este dorit de Adrian Mutu la Rapid. Contactat de Playsport.ro, Gabriel de Moura a declarat că și-a prelungit contractul cu Dinamo și că va continua aici;
  • Totodată, Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru Playsport.ro, a făcut lumină și confirmă ceea ce a scris Playsport.ro. Fotbalistul a fost dorit de giuleșteni, una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor, dar mutarea nu s-a mai realizat.

Gabriel de Moura a declarat că rămâne la Dinamo

Fotbalistul de bandă brazilian se află la al doilea descălecat la Dinamo. Moura a mai fost legitimat în „Ștefan cel Mare” în stagiunea 2019-2020.

Totuși, a revenit în „Groapă” făcând parte din „pachetul Mediaș”, alături de Răzvan Grădinaru, Vlad Morar și Christian Irobiso.

În ultimele zile, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate, brazilianul ar fi fost aproape de a semna cu Rapid București.

Totuși, într-un interviu oferit de Ionel Augustin pentru Playsport.ro, „Oneață” a subliniat revenirea brazilianului la club.

Pentru a clarifica situația, Playsport.ro l-a contactat pe fotbalist în ceea ce privește situația la clubul din centrul Capitalei.

Sunt la Dinamo, nu am plecat nicăieri. Am citit și eu ce s-a scris în presă, dar n-am fost nicăeri. Sunt la Dinamo, am contract aici și voi continua.”

Răzvan Zăvăleanu a făcut lumină în „cazul Moura”

Playsport.ro l-a contactat și pe Răzvan Zăvăleanu, care a clarificat situația în „cazul Moura”

Am discutat o nouă înțelegere cu Moura, i-a fost propusă o variantă de contract, dar, între timp, jucătorul a venit și ne-a spus că are o ofertă de la Rapid, că are această oportunitate și că e o șansă de neratat, mai ales având în vedere perioada de instabilitate de la Dinamo. I-am spus că nu ne opunem, de atlfel am văzut că a și fost anunțat în presă ca o nouă achiziție a Rapidului, apoi s-a întors la noi și a spus că a căzut varianta cu Rapid. O să vedem care este situația lui, dar chiar și în această situație grea, Dinamo este încă un nume greu în fotbalul românesc și nu poate fi tratată ca a cincea roată la căruță!”

Gabriel Moura a evoluat o repriză în partida amicală, pierdută la scor, 5-0, contra celor de la Unirea Slobozia.

Totuși, brazilianul a lipsit din lista celor 23 de jucători care s-au prezentat joi, 7 iulie, la Policlinica Vitan pentru vizita medicală. Rămâne de văzut dacă fotbalistul va continua la Dinamo și în ce circumstanțe.

Lotul lui Dinamo la vizita medicală

Conform paginii oficiale de Facebook a „câinilor”, 23 de jucători s-au prezentat pentru analizele de dinaintea stagiunii.

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea;

Mijlocași: Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Geani Crețu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Țone, Mario Șutru;

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Au lipsit Ricardo Grigore, care ar urma să semneze cu FCU Craiova, dar și Gabriel Moura, despre care s-a scris că ar urma să fie legitimat de Rapid.

Ceilalți doi fotbaliști au fost Andrei Radu, a cărui situație este incertă, dar și Steliano Filip, cel care a reziliat, oficial, contractul cu Dinamo.