EXCLUSIV VIDEO. Revenire spectaculoasă la Dinamo: „Dacă mi-ai da o listă și cote la pariuri, aș spune că el are cele mai mari șanse!” Cine îi ia locul lui Iuliu Mureșan

Robert Zanfir / 26.05.2022, 07:20
EXCLUSIV VIDEO. Revenire spectaculoasă la Dinamo: „Dacă mi-ai da o listă și cote la pariuri, aș spune că el are cele mai mari șanse!” Cine îi ia locul lui Iuliu Mureșan

Florin Prunea (53 de ani) ar putea reveni la conducerea lui Dinamo, după ce Iuliu Mureșan și-a dat demisia din funcția de administrator special. Cătălin Alexandru, cunoscut suporter al roș-albilor și realizator de programe la Radio Dinamo, crede că fostul mare portar din Ștefan cel Mare ar avea cele mai mari șanse.

Playsport a anunțat în exclusivitate că Dinamo a primit licența pentru noul sezon din Liga 1. A fost și obiectivul declarat al lui Iuliu Mureșan, care și-a dat demisia din funcția de administrator special, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate. De îndepărtarea fostului șef de la CFR Cluj ar profita Florin Prunea. Fost oficial în Ștefan cel Mare, Prunea ar avea și girul lui Nicolae Badea.

Revenire spectaculoasă la Dinamo. Florin Prunea, favorit să îi ia locul lui Iuliu Mureșan

Chiar înaintea turului de baraj cu U Cluj, Nicolae Badea i-a scos pe dinamoviști la o masă în oraș. Șeful de la Computerland nu a ezitat să îl atace pe Iuliu Mureșan, într-un interviu acordat Playsport. Cătălin Alexandru crede că lupta pentru putere în cadrul clubului ar putea scoate la lumină numele lui Florin Prunea.

„Nu este nimic sigur în momentul de față, dar nu exclud nicio variantă. Mai puțin varianta Dorin Șerdean, nu cred că are de gând să ocupe această funcție. Nu cred că vrea să apară în prim-plan. Dânsul vrea doar să vândă acele acțiuni. Nu este în interesul lui să apară în prim plan.

Acum, despre varianta Florin Prunea…. Am tot înțeles că au o relație de prietenie Răzvan Zăvăleanu cu Florin Prunea. Și, atunci, ar exista…

Dacă mi-ai da o listă și cote la pariuri, aș spune că Florin Prunea are cele mai mari șanse. Este strict părerea mea. Informații sigure nu sunt. Dar merg și eu pe fir logic”, a spus Cătălin Alexandru la Playsport Live.

Florin Prunea: „Nu mai fac tâmpenia de data trecută!”

Florin Prunea nu ascunde relația pe care o are cu Răzvan Zăvăleanu, dar spune că nu va mai repeta greșelile din trecut. „Am discuții. Îl cunosc pe Zăvăleanu de acum 25 de ani, vorbim foarte des la telefon, sunt și unul dintre creditori, pentru că asta este viața.

Ca să te duci trebuie mai întâi să ai ofertă, să te pui la masă cu cineva și să discuți. Plus că nu o să mai fac tâmpenia pe care am făcut-o data trecută când m-am dus acolo și m-am aruncat în foc. Când era focul mai mare. Niciodată n-o să mai fac bazaconia asta!”, a spus Prunea pentru Digi Sport.