Familia lui Djokovic face acuzații fără precedent: „A fost torturat”

Catinca Giosanu 10.01.2022, 18:49
Familia lui Djokovic face acuzații fără precedent: „A fost torturat”

Novak Djokovic s-a confruntat cu o sumedenie de probleme din cauza faptului că a intrat nevaccinat în Australia. Sârbul s-a plâns inclusiv de condițiile de cazare de la centrul din Melborune, însă calvarul a luat sfârșit în cazul său.

Liderul mondial a câștigat procesul cu autoritățile australiene, iar acum este liber. Totuși, ministrul pentru Imigrare, Alex Hawke, îi poate anula viza.

Prima reacție a familiei lui Novak, după procesul cu statul australian

Djokovic și-a reluat antrenamentele, dar așteaptă în continuare să afle dacă va putea participa sau nu la Australian Open. Hawke va lua o decizie marţi dimineață, susține The Age.

Familia marelui tenismen Novak Djokovic a ținut o conferință de presă după ce acesta s-a întors pe terenul de tenis. Mama sârbului este de părere că Djokovic a fost subiectul hărțuirii și torturii.

Vreau să mulțumesc tuturor care s-au ridicat în picioare și l-au susținut la Melbourne în fața acelui așa-zis hotel. Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa. E mai mare decât orice Grand Slam.

Nu a greșit cu nimic, nu a încălcat nicio lege. A fost subiectul hărțuirii și torturii. A luptat împotriva sistemului și a Guvernului, pentru că avea dreptul să fie în Australia. Nu ne-am mai confruntat cu o situație ca asta niciodată.”, a afirmat Dijana Djokovic.

”Este cel mai bun jucător din toate timpurile”

Și fratele tenismenului a reacționat după ce Djokovic a câștigat procesul cu Australia.

Noi suntem luptători care susțin justiția și statul de drept. Am făcut tot ce am putut pentru a urma toate procedurile. Are o scutire medicală. Este cel mai bun jucător din toate timpurile și conduce prin principiile și ideile sale.”, a transmis Djordje Djokovic, după ce instanța din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei.

Aș dori să le mulțumesc președintelui și prim-ministrului nostru pentru eforturile lor de a convinge autoritățile australiene să îl trateze mai bine pe Novak.”, a adăugat unchiul Goran.

Familia lui Novak Djokovic a refuzat să răspundă la întrebările despre momentul în care s-a infectat tenismenul sârb cu noul coronavirus.

Urmăriți Playsport.ro și pe