Farul Constanța a câștigat amicalul cu Galatasaray, scor 1-3. Moruțan a fost titular

Moldoveanu Camelia / 05.09.2021, 15:51
Farul Constanța a câștigat amicalul cu Galatasaray, scor 1-3. Moruțan a fost titular

Farul lui Hagi a făcut spectacol în confruntarea cu Galatasaray-ul lui Terim! Echipa condusă de „Rege” a câștigat meciul amical de la Istanbul, scor 3-1. Turcii au fost învinși pe teren propriu, cu Moruțan titular.

Farul Constanța a învins Galatasaray într-un amical spectaculos

Gică Hagi s-a prezentat la Istanbul alături de elevii săi pentru a se confrunta într-un meci amical cu Galatasaray. Gică Popescu a fost și el prezent pentru a vedea cum echipa pe care o conduce îi învinge acasă pe fotbaliștii antrenați de Fatih Terim.

La pauza dintre reprize Galatasaray era în avantaj, grație autogolului lui Dobrosavlevici. Ultimele 10 minute din cea de-a doua repriză au fost spectaculoase. Farul Constanța a întors rezultatul prin Betancor, Ely Fernandes și Ganea. Olimpiu Moruțan a fost titular pentru noua sa echipă, însă fostul jucător de la FCSB nu a avut nicio șansă în fața adversarilor din Liga 1.

Echipe de start

Galatasaray: Ozturk (75 Cipe) – Boey, Arslan, Teixeira, Bayram – Kutlu (60 Caglayan, 85 Gumus), Kara (46 Aanholt), Moruțan (85 Suer) – Kilinc (85 Aksaka), Diagne (84 Akman), Babel (85 Babacan).

Antrenor: Fatih Terim

Farul Constanța: Mușat (75 Dincă) – Dussaut (80 Chera), Larie, Dobrosavlevici (46 Mladen), De Nooijer (46 Artean) – Boboc (75 Dănuleasă), Pires (80 Josemi), Purece (60 Radaslavescu, 80 Casap) – Chițu (46 Ganea), Petre (46 Betancor), Tănasă (46 Ely).

Antrenor: Gică Hagi

Un bilet la Farul, mai scump decât unul la FCSB – Dinamo!

Viitorul și-a schimbat denumirea în această vară, după fuziunea cu Farul Constanța, preluând numele celei mai galonate echipe din Dobrogea. Impactul a fost imediat – galeria Farului vine la fiecare meci jucat la Ovidiu și face o atmosferă superbă. Fanii Farului nu intră însă pe gratis în stadion: un bilet la peluză costă 20 de lei.

Un preț accesibil, însă la egalitate sau chiar mai mare decât al granzilor campionatului. Astfel, la FCSB – Dinamo, meci programat după încheierea pauzei internaționale, pe 12 septembrie, un bilet la peluză costă doar 15 lei. E drept, arena de la Ovidiu are doar 4500 de locuri, iar doar o peluză a Național Arena e mult mai mare. Farul a jucat în acest sezon trei partide pe teren propriu, cu Gaz Metan, cu Sepsi și cu Dinamo, ultimul cu casa închisă, și are o medie de 2600 de fani per partidă.

La Rapid, echipă care, de asemenea, joacă pe Național Arena până când noul stadion din Giulești va putea fi dat în folosință, prețurile diferă. La meciurile cu Farul și cu Chindia un bilet la peluză a costat 15 lei, la cel cu FCSB prețul a crescut la 20 de lei. În privința plafonului maxim, acesta este același, 100 de lei la VIP.

Universitatea Craiova, beneficiara unui stadion nou și foarte frumos, are prețuri standard pentru tot sezonul: 15 lei peluzele, 100 de lei tribuna oficială.