Fata lui Gigi Becali s-a rupt de familie. Tânăra și-a luat viața pe cont propriu și acum face milioane de dolari

Bordei Radu / 16.07.2022, 09:44
Fata lui Gigi Becali s-a rupt de familie. Tânăra și-a luat viața pe cont propriu și acum face milioane de dolari

Fata lui Gigi Becali s-a transformat în mogul imobiliar. Ambele fiice ale latifundiarului au început să calce pe urmele tatălui lor. Nu se implică la FCSB, dar au devenit afaceristede mare succes. Chiar și fostul șef al Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, a fost mirat și el de ce au realizat tinerele.

Fata lui Gigi Becali, investiție unică pentru România. „Este imposibil ce a realizat”

Dumitru Dragomir nu se mai oprește din construit, de când a fost îndepărtat de la conducerea LPF. Oracolul din Bălcești a construit multe blocuri, în zone bune ale capitalei sau în zonele adiacente. Ultima lui investiție va fi gata în 2023 și va prezenta apartamente de lux, într-o zonă din Nordul Capitalei. Pământurile au fost luate de la Gigi Becali.

De la el cumpăr pământul, așa că sunt vecin cu el. Și cu fata lui Alexandra, un copil foarte inteligent. Am făcut împreună niște drumuri pe aici. Mi-a plăcut că este bine educată, Gigi și-a crescut copii cum trebuie. Am rămas impresionat și de complexul pe care l-a construit Alexandra, în complexul ei. Am văzut că fiecare apartament are piscina lui, este ceva unic în România. Este o nebunie, a comentat Dumitru Dragomir, la Orange Sport

Teodora Becali se implică în fotbal

Teodora Becali este una dintre cele mai tinere milionare din România. Ea îi calcă pe urme celebrului său tată, fiind o femeie de afaceri de succes. De-a lungul timpului, fata lui Becali a făcut mai multe afaceri spectaculoase.

De exemplu, la finalul anului trecut, Teodora a vândut un teren de 2 hectare pentru suma uriașă de 4.600.000 de euro, după cum arată cei de la profit.ro. Terenul se află în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde patronul FCSB-ului i-a vândut un teren și fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Mitică Dragomir.

Ce sumă a investit fiica latifundiarului

Latifundiarul din Pipera a avertizat recent că nu va mai aduce bani de acasă pentru ca roș-albaștri să funcționeze. Ei bine, omul de afaceri și-a încălcat promisiunea. Situația de la club nu este tocmai roz, astfel că s-a văzut nevoit să apeleze la banii proprii pentru a echilibra economia clubului.

Finanțatorul formației roș-albastre a împrumutat recent echipa cu suma de 1.500.000 de lei. Un milion de lei provin din contul Teodorei Becali-Mincu. Și pentru că nu a fost de ajuns, Gigi a mai contribuit și în nume personal cu încă 500.000 de lei.

Banii Teodorei au fost folosiți pentru acoperirea cheltuielilor curente, și nu pentru noi achiziții cum ar crede oamenii din afara clubului, conform gsp.ro.