FC Argeș 0-0 Chindia. Daniel Popa a ratat un penalty pentru oaspeți. Cele două echipe rămân în preajma zonei play-off

Gabriel-Alexandru Ioniță 25.09.2021, 18:51
FC Argeș 0-0 Chindia. Daniel Popa a ratat un penalty pentru oaspeți. Cele două echipe rămân în preajma zonei play-off

FC Argeș și Chindia Târgoviște s-au întâlnesc la Pitești în primul meci al zilei din Liga 1. Cele două echipe și-au continuat jocul defensiv foarte bun arătat în ultimele etape și și-au păstrat din nou porțile intacte.


FC Argeș 0-0 Chindia

Final de meci!

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză la Pitești!

Min. 1: A început meciul!


Echipele de start:

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Ferreira, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ribeiro, Ișfan, Dumitrașcu, Arias
Rezerve: F. Croitoru, Viana, Pițian, De Jonghe, Boldor, Moisie, Dumitru, Șerban, Honciu
Antrenor: Mihai Ianovschi

Chindia: Căbuz – Capușă, Celea, Iacob, C. Dinu (cpt) – Dulca, Kocic – Corbu, M. Șerban, Popadiuc – Popa.
Rezerve: D. Moldovan, A. Șerban, Martac, Roumpoulakou, Cherchez, Suciu, Matiș, Ioniță, Jipa
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi)


FC Argeș și Chindia Târgoviște au ajuns în zona play-off

Astfel, FC Argeș și Chindia au ajuns în preajma locurilor de play-off după ce au început ceva mai ezitant acest sezon. Piteștenii se află pe locul 8, cu 13 puncte, doar două mai puține decât ocupanta locului 6, Farul Constanța.

De cealaltă parte, târgoviștenii se află la numai un punct în spatele echipei pregătite de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi. Chindia a adunat 12 puncte în primele 9 etape și se află pe poziția a 10-a a clasamentului Ligii 1.

Echipele probabile:

FC Argeș: 12. Greab – 2. Tofan, 14. J. Miguel, 5. Turda, 30. Mușat – 4. Meza Colli, 71. Rainov – 9. Dumitru, 8. I. Șerban II, 10. Cr. Tănase – 28. Arias
Rezerve: 22. F. Croitoru, 7. Viana, 16. Ruan, 17. Pițian, 19. De Jonghe, 21. Palici, 25. Boldor, 26. Moisie, 29. Dumitrașcu
Antrenor: Mihai Ianovschi

Chindia: 33. Căbuz – 98. Căpușă, 5. Celea, 6. P. Iacob, 15. C. Dinu – 10. Neguț, 8. M. Dulca, 59. Popadiuc, 17. M. Șerban – 11. D. Florea, 19. D. Popa
Rezerve: 1. D. Moldovan, 2. Martac, 7. Corbu, 9. Matiș, 13. Cherchez, 20. Roumpoulakou, 22. Suciu, 23. Kocici, 77. A. Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi)

FC Argeș l-ar putea avea în echipă pe „noul Belodedici”

Perioada foarte bună a celor de la FC Argeș se datorează în mare măsură evoluțiilor foarte bune avute de câțiva fotbaliști de mare perspectivă. Este vorba despre fundașul central Grigore Turda, care este un adevărat „stâlp” al apărării în acest sezon.

De asemenea, Alexandru Ișfan și Cristi Dumitru, ultimul împrumutat de la FCSB, și-au adus serios aportul la jocul ofensiv al alb-violeților. Jean Vlădoiu, președintele clubului argeșean, este extrem de încântat de evoluția celor trei.

Fostul mare fotbalist a spus chiar că Turda, pe care l-a comparat cu marele Miodrag Belodedici, ar fi în vederile selecționerului Mirel Rădoi.

Cristi Dumitru și Ișfan sunt doi tineri jucători în care eu îmi pun mari speranțe. Bineînțeles, îmi pun speranțe mari și în Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci. Când a venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alții au vrut să îl împrumute pe la Bacău. Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puțin la fizic, că pe Belo e greu să îl egalezi.

Pe lângă răutate și agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, că aici mai suferă. E un copil pe care te poți baza, a jucat meci de meci și a făcut-o foarte bine. Când i s-a dat șansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieșit din lot, datorită ambiției, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, dar mai trebuie să lucreze. Și Tofan e un jucător cu calități, dar Turda mi se pare un fundaș central de perspectivă”, a declarat Jean Vlădoiu la Pro X.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe