FC U. Craiova își pierde, din nou, antrenorul. Unul dintre secunzii echipei a acceptat oferta lui FC Argeș

Olteanu Ștefan 14.11.2022, 23:06
FC U. Craiova își pierde, din nou, antrenorul. Unul dintre secunzii echipei a acceptat oferta lui FC Argeș

FC U. Craiova își va pierde în perioada imediat următoare antrenorul cu portarii. Eugen Anghel (48 de ani) a acceptat oferta lui FC Argeș și i-a înștiințat deja pe șefii clubului din Bănie că intenționează să plece.

Eugen Anghel o lasă pe FC U. Craiova pentru FC Argeș. Oltenii își pierd antrenorul cu portarii

După ce l-a pierdut pe Marius Croitoru în prima jumătate a lunii octombrie, FC U. Craiova urmează să fie părăsită și de antrenorul cu portarii, Eugen Anghel.

În vârstă de 48 de ani, Anghel colabora cu clubul patronat de Adrian Mititelu din luna mai a anului trecut, după ce anterior fusese sub contract cu Federația Română de Fotbal.

El a lucrat o scurtă perioadă și cu Marius Croitoru, iar acum se pare că îl va urma pe fostul antrenor de la FC U. Craiova. Croitoru se află pe banca lui FC Argeș, unde va ajunge și Eugen Anghel.

Prosport.ro susține că formația din Trivale l-a ofertat deja pe Anghel, iar acesta nu a ezitat să spună „da”. De asemenea, a avut o discuție și cu șefii clubului din Bănie, pentru a-i anunța de intenția sa. Mai rămâne doar să fie semnată rezilierea contracului, iar Eugen Anghel va merge apoi la FC Argeș.

Conform sursei citate, tehnicianul și-a dorit o mutare la FC Argeș pentru că este originar din Pitești.

În cadrul Federației Române de Fotbal, Eugen Anghel a fost angajat pe postul de antrenor cu portarii la naționala U21 a României. El a colaborat cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu, în intervalul august 2018 – mai 2021.

Nicolo Napoli, nemulțumit de ce a găsit la FC U. Craiova: „Avem multe lucruri de reparat”

Nicolo Napoli se află la cel de-al nouălea mandat la FC U. Craiova. El a revenit în Bănie după ce Adrian Mititelu a eșuat în negocierile purtate cu mai mulți antrenori.

Imediat după FC U. Craiova – FCSB 0-2, duel decis duminică seară, scor 0-2 în favoarea roș-albaștrilor, Nicolo Napoli s-a declarat nemulțumit de ce a găsit la echipă:

„Am făcut multe greșeli la mijloc, am ajuns în careu, dar nu șutăm la poartă. Am avut 4-5 ocazii, dar nu am reușit să finalizăm. E greu, nu se poate ajunge cu mingea la picior direct în poartă. E vorba și de lipsă de încredere, avem multe lucruri de reparat.

Soluția e să lucrăm, să îmbunătățim jocul de echipă, să nu mai jucăm individual. Sunt mulți care joacă individual și nu e bine pentru echipă. Avem nevoie de antrenamente pentru asta. Eu cred că se pot repara lucrurile și se poate face o treabă bună”, a transmis italianul.