„FCSB nu poate să îl dea afară!” Mihai Stoica, detalii despre clauza prin care Budescu poate pleca oricând din clubul lui Gigi Becali

Robert Zanfir / 22.11.2021, 20:57
„FCSB nu poate să îl dea afară!” Mihai Stoica, detalii despre clauza prin care Budescu poate pleca oricând din clubul lui Gigi Becali

Mihai Stoica a confirmat clauza la care a făcut trimitere Constantin Budescu, după meciul cu Botoșani. Mijlocașul a dezvăluit că poate pleca oricând de la FCSB.

Constantin Budescu a trecut peste criticile lui Gigi Becali. Patronul îl anunțase, după remiza de la Voluntari, 0-0, că îl va da afară din cauza… abuzului de „exterioare”. Mijlocașul a intrat în repriza a doua cu Botoșani și a pasat decisiv la golul lui Ianis Stoica. Mai mult, acesta l-a sfidat pe omul de afaceri din Pipera. Și-a folosit procedeul favorit, dar a ratat incredibil.

Mihai Stoica, detalii despre clauza prin care Budescu poate pleca oricând din clubul lui Gigi Becali

Imediat după meci, Budescu a dezvăluit că poate pleca oricând de la FCSB. Jucătorul a vorbit despre o clauză pe care o are în contract. Detaliul a fost confirmat și de Mihai Stoica.

El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză.

Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe «Budi» plecând acum
Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali în legătură cu Constantin Budescu

Budescu a dezvăluit după victoria cu Botoșani că nu se teme de criticile lui Gigi Becali. Mijlocașul spune că a avut chiar o discuție cu patronul, iar acesta a fost total opus față de cum s-a afișat în intervențiile de la TV.

„Critici? La câteva zile a spus altceva şi tot aşa. Ştiţi că el vorbeşte pe la televizor, dar nu avem ce face. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră aici.

Să obţinem cât mai multe victorii. Să facem cât mai multe puncte. Chiar ne-am văzut, a fost şi pe bază şi a avut cu totul altă discuţie. Nu numai cu mine, cu toţi jucătorii. Era total opus faţă de cum îl vedeţi dumneavoastră la televizor.

E o alegere a antrenorului să nu fiu titular. Noi trebuie să ne vedem de treabă şi cum am mai spus, la final, trebuie să ne uităm la rezultate. Dacă am câştigat în această seară, nu înseamnă că ce s-a făcut a fost foarte bine”, a spus Constantin Budescu.

E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat.

Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat.
Mihai Stoica