FCSB se desparte de încă un jucător. A ajuns a treia variantă pentru postul de fundaș stânga

Gabriel Peneș 18.01.2021, 17:53
FCSB se desparte de încă un jucător. A ajuns a treia variantă pentru postul de fundaș stânga

FCSB se desparte de încă un jucător.  Conducerea roș-albastră ar putea renunța la grecul Aristidis Soiledis, 29 de ani. Ela devenit a treia variantă pentru postul de fundaș stânga, după Risto Radunovic, transferat iarna aceasta de la Astra și intrat direct titular și Ionuț Panțîru. Soleidis ar dori să își găsească o echipă în țara natală.

FCSB se desparte de încă un jucător

Gruparea finanțată de Gigi Becali vrea să se despartă de grecul Aristidis Soleidis. Ajuns la 29 de ani, fundașul nu a mai prins vreun meci în tricoul FCSB din 27 septembrie 2020. Și a fost vorba de o înfrîngere dură, 2-5 cu Poli Iași, când „roș-albaștrii” se confruntau cu un focar de COVID-19 în cadrul lotului. Acum, Soleidis pare aproape de despărțirea de clubul patronat de Gigi Becali, cu care a semnat în urmă cu un an și jumătate. Grecul a devenit a treia variantă pe postul de fundaș stânga, după Risto Radunovic, transferat iarna aceasta de la Astra și intrat direct titular și Ionuț Panțîru.

Conform grecilor de la Sporttime citați de digisport.ro, Aristidis Soiledis vrea să își găsească o echipă în țara natală, dacă nu în această perioadă de mercato, măcar în vară, la sfârșitul sezonului. De altfel, dorința unei reveniri acasă, dar și diminuarea salariului este și motivul pentru care Aristidis Soiledis a refuzat să plece la FC Argeș în această iarnă, club cu care FCSB ajunsese la un acord pentru împrumutul fundașului de bandă, semn că ”roș-albaștrii” vor să renunțe la fundașul grec. Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale, anunța că FC Argeș ”a bătut palma” cu oficialii de la FCSB pentru Soiledis, dar mutarea nu s-a mai concretizat pentru că jucătorul a refuzat.

A ajuns a treia variantă pentru postul de fundaș stânga

Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya. Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel”, declara Jean Vlădoiu, la începutul lunii ianuarie, conform digisport.ro.

Aristidis Soiledis a fost transferat de FCSB de la Botoșani, în iunie 2019, pentru 75.000 de euro. În ultimul sezon și jumătate, fundașul grec, care se afla din vara lui 2018 în România, a evoluat în 22 de jocuri pentru ”roș-albaștri”, reușind un gol. Soleidis și-a început cariera la Olympiakos, trecând apoi pe la echipe ca OFI Creta, AEK Atena și Omonia Nicosia. La ora actuală cota lui de piață este de 300.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe